Kolymbia Bay Art Hotel

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Aikuisille suunnattu hotelli Kolymbia Bay Art Hotel sijaitsee lähellä rantaa ja kävelymatkan päässä Kolymbian keskustasta. Hotellin ravintolassa pääset nauttimaan kreikkalaisen keittiön herkuista, jossa paikalliset tuottajat ja vuodenaika määräävät päivän menun sisällön. Rentoudu mukavilla lounge-sohvilla kuunnellen mukavaa musiikkia, kunnes illan tullen musiikki vaihtuu menevämpään rock-musiikkiin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 298 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Kolymbia Bay Art -hotellissa on allasalue erittäin leveillä lounge-sohvilla ja aurinkokatoksella. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allas on lämmitetty huhti-, touko- ja lokakuussa. Vain muutaman askeleen päässä altaasta on allas- ja välipalabaari, jossa voit vilvoitella drinkin äärellä ja herkutella esimerkiksi Caesar-salaatilla, tuoreilla tortelliineilla, kreikkalaisilla gyroksilla tsatsikin kera tai klassisella Club Sandwichillä.

Hotellin ravintolassa tarjotaan kreikkalaista ruokaa, joka on valmistettu paikallisista ja sesongin mukaisista raaka-aineista. Menulta löytyy kaikkea kasvisruoista valkosipulisiin lampaankyljyksiin ja saganagista grillattuihin vihanneksiin halloumin kera.

Jos haluat oppia lisää kreikkalaisen keittiön saloista, voit osallistua ruoanlaittokurssille tai maistella viinejä hotellin sommelierin kanssa. Sesonkiaikana iltaisin on tarjolla live-musiikkia ja DJ:n soittamaa musiikkia. Rentoudu hieronnassa, höyrysaunassa ja erilaisissa hoidoissa, ja jos haluat treenata,löytyy hotellilta myös kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellin alapuolella oleva ranta on pikkukivi- ja kiviranta.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Rodoksella sijaitseva Mythos Beach Resort on yksi suosituimmista Apollo Mondo Family -hotelleistamme. Perheiden suosikkihotellista löytyy lasten oma Pollyn & Minon lastenkerho, useita altaita sekä hyvät treenipuitteet aikuisille. Hotellin ravintolassa on erillinen buffet-pöytä lapsille. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla.

Levante – powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on urheiluhotelli täydellisellä sijainnilla Afandoun rannalla, joka sopii aktiivisen loman viettoon luonnonkauniissa ympäristössä. Täällä on monipuolinen aktiviteettivalikoima, ihania altaita ja ravintoloita, joissa on tarjolla terveellistä ja laadukasta ruokaa. Halusitpa pelata padelia, tennistä, pyöräillä, käydä kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntatunneille, olet saapunut oikeaan kohteeseen.

Sentido Asterias Beach Resort

Tervetuloa Sentido Asterias Beach Resortiin, hienoon hotelliin, jossa on korkeat mukavuudet ja palvelut sekä pariskunnille että perheille. Tämä on moderni hotelli rauhallisessa ympäristössä, aivan kauniilla Afandoun rannalla Rodoksen itärannikolla. Täällä odottaa ihana allasalue ja hiljaiset päivät auringossa.

Golden Odyssey

Rodoksella hotelli Golden Odesseyssa sinua odottavat useat altaat ja vesiliukumäkiä niin lapsille kuin aikuisille. Lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive. Erinomainen hotelli koko perheen lomaan!

Belvita Hotel

Belvita Hotel sijaitsee Kolymbiassa Rodoksen saarella, ja hotelli tullaan remontoimaan täysin talven aikana, joten kesällä 2024 pääset nauttimaan päivitetystä hotellista kaikkine palveluineen. Tämä All Inclusive -hotelli sijaitsee lähellä rantaa ja keskustaa, ja kaikki mitä onnistuneeseen lomaan tarvitset, löytyy hotellista itsestään – joten rentoudu ja anna lomatunnelman viedä. Tervetuloa!