Golden Odyssey

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Golden Odesseyssa sinua odottavat useat altaat, vesiliukumäkiä niin lapsille kuin aikuisille, ja lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive. Erinomainen hotelli koko perheen lomaan!

ONNEA KREIKKA!

Tänään 25.3. juhlistamme Kreikan kansallispäivää, jonka kunniaksi saat nyt kaikista kesän lomista Kreikassa -50 €/hlö matkaedun. Toimi nopeasti – tarjous on voimassa vain tänään! Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Superior-perhehuoneita 2-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1602 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellissa on kolme isompaa allasta, joista yhdessä on erillinen osio lapsille ja yksi on vain lapsille tarkoitettu. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, allaspyyhkeet panttia vastaan. Hotellilla on vesiliukumäkiä sekä aikuisille että lapsille (ikä- ja/tai pituusrajoituksia saattaa ilmetä), jotka ovat avoinna klo 10.30-17.30. Rannalle pääsee helposti hotellin maksuttomalla bussikuljetuksella 4-5 kertaa päivässä.

Noutopöytäravintola ja useita baareja. Allasbaari toimii myös välipalabaarina iltapäivisin. Ravintolassa noudatetaan rentoa pukukoodia.

Tennis ja pöytätennis maksutta. Biljardi ja pelihuone lisämaksusta. Päivä- ja iltaviihdettä kuutena päivänä viikossa ajanjaksolla 6.1-30.9.

Maksuton wifi koko hotellissa.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä ravintolassa, 07.00-10.00.
  • Lounaspöytä ravintolassa, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä ravintolassa, klo 18.30-21.00.
  • Välipaloja allasbaarissa, klo 12.00-17.00.
  • Jäätelöä allasbaarissa, klo 14.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta ja viiniä, klo 10.00-23.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia 17.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Tervetuloa suosittuun Mythos Beach Resortiin! Hotellissa on Apollon oma lastenkerho ja uimakoulut, ja hotellin ravintolassa on lapsille oma buffet. Huoneet ovat viihtyisiä ja modernisti sisustettuja ja ravintolat tarjoilevat maistuvia ruokia. Allasalueilla on runsaasti tilaa ja meri on käden ulottuvilla. Perheystävällinen hotelli soveltuu erinomaisesti myös ilman lapsia matkustaville aikuisille: varaa juniorsviitti omalla altaalla. Kesään 2023 mennessä koko hotelli ja sen huoneet/huoneistot tullaan remontoimaan.

Levante – powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on urheiluhotelli täydellisellä sijainnilla Afandoun rannalla, joka sopii aktiivisen loman viettoon luonnonkauniissa ympäristössä. Täällä on monipuolinen aktiviteettivalikoima, ihania altaita ja ravintoloita, joissa on tarjolla terveellistä ja laadukasta ruokaa. Halusitpa pelata padelia, tennistä, pyöräillä, käydä kuntosalilla tai osallistua ryhmäliikuntatunneille, olet saapunut oikeaan kohteeseen.

Sentido Asterias Beach Resort

Tervetuloa Sentido Asterias Beach Resortiin, hienoon hotelliin, jossa on korkeat mukavuudet ja palvelut sekä pariskunnille että perheille. Tämä on moderni hotelli rauhallisessa ympäristössä, aivan kauniilla Afandoun rannalla Rodoksen itärannikolla. Täällä odottaa ihana allasalue ja hiljaiset päivät auringossa.