Kahden hengen huoneita

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus tavallisesta vuoteesta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi. Ilmastointi sisältyy ajanjaksolla 15.6-15.9, muina aikoina lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on maaterassi, osassa allasnäkymä. Neljä yhden hengen vuodetta, osassa huoneista puolikas seinä sänkyjen välissä. Maksuton wifi. Ilmastointi sisältyy ajanjaksolla 15.6-15.9, muina aikoina lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus tavallisesta vuoteesta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi. Ilmastointi sisältyy ajanjaksolla 15.6-15.9, muina aikoina lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-perhehuone

Superior-perhehuoneita, joissa on maaterassi. Parivuode ja 2-3 yhden hengen vuodetta. Huoneissa on avoin pohjaratkaisu, parivuoteen ja muiden vuoteiden välissä on puolikas seinä. Maksuton wifi. Ilmastointi sisältyy ajanjaksolla 15.6-15.9, muina aikoina lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.