Liikunta hotellissa Levante - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on Playitas-perheen uusin tulokas, joka on keskittynyt erityisesti aktiivisiin pariskuntiin, yksin matkustaviin ja ammattilaisurheilijoihin. Täällä voit liikkua oman mielesi mukaisesti, sillä suurin osa aktiviteeteista sisältyy matkan hintaan. Lue lisää Sports Inclusivesta sivun alaosasta.

Hotellilla on hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu kuntosali, missä vapaita painoja, laitteita, cardiolaitteita ja suuri venyttelyalue. Liikuntaohjelma tarjolla joka päivä: ryhmäliikuntatunteja, toiminnallista harjoittelua, joogaa, tanssitunteja ja paljon muuta. Hiljattain rakennettu ulkokuntosali (box) crossfit-harjoittelulle/toiminnalliselle harjoittelulle, mitä kutsutaan nimellä WOD Box. Kaksi hiljattain rakennettua padelkenttää ja kuusi tenniskenttää, mahdollisuus ohjaukseen ja ryhmäpeleihin. Vesiurheilulajeja, kuten kajak ja SUP (stand up paddle board). Maantie- ja maastopyöräilyä. Tenniskenttiä ja multicourt, jossa mahdollisuus pelata 5 vastaan 5 -jalkapallopeliä ja koripalloa. Juoksu ja juoksureittejä. Beach volley. Uinti, juoksu ja viikottainen kilpailu, kuten aquathlon, juoksu ja viikon WOD-haaste.

Levante  – powered by Playitas on kehitetty yhteistyössä Apollo Sportsin kanssa ja hotellin palvelut tiloineen ovat rakennettu kaiken tasoisia liikkujia varten.


Liikunta hotelli Levante – powered by Playitaksessa

Alta löydät lisää tietoa hotellin liikuntamahdollisuuksista.

Skannaa QR-koodi nähdäksesi nykyisen treeniohjelman tai klikkaa QR-koodia nähdäksesi esimerkkiohjelman. 

Kuntosali

Hiljattain rakennettu kuntosali sijaitsee omassa rakennuksessaan. Täällä on juoksumattoja, soutulaitteita, lihaskuntolaitteita, Ski Erg ja vapaita painoja harjoittelua ja venyttelyä varten. Kuntosali on ilmastoitu ja tilava. Hotellilla on myös sisästudio.

Havainnekuvia kuntosalilta:

Padel

Padel

Pelaa supersuosittua mailapeliä lomallasi! Hotellilla kaksi hiljattain rakennettua kenttää. Varusteita vuokrattavissa. Järjestämme myös ryhmäpelejä.

 

 

 

 

Ryhmäliikunta

Levante - Powered by Playitaksessa on tarjolla monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Suurelta ulkoliikuntakentältä on upeat maisemat merelle. Multicourt-kenttä soveltuu suuremmille ryhmille tai tunneille, joissa on useita osallistujia. Pienempi liikuntakenttä, jossa järjestetään tunteja pienemmille osallistujamäärille puiden varjostamalla paikalla. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, kuten joogaa ja venyttelyä ulkotiloissa. Myös multicourt-kentällä järjestetään ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, näiden välissä on mahdollisuus pelata jalka- ja koripalloa. Multicourt varattavissa ryhmille aikoina, jolloin kentällä ei ole aikataulun mukaista ohjelmaa. Varaus tehtävä sportbookingin kautta. Kuumimpina päivinä tai vesisateessa on tarjolla liikuntasali sisätiloissa ryhmäliikuntaa varten. 

Sivun yläosassa nähtävillä ryhmäliikuntatunnit ja ajat. Muutokset mahdollisia.
Ikäraja ryhmäliikuntatunneille 15 vuotta, joissa käytössä varusteita. Huoltajan kanssa ikäraja 12 vuotta.

WOD Box

WOD Box on crossfit-harjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun ja muihin raittiissa ulkoilmassa treenattaviin lajeihin sopiva alue. Täällä voit treenata ulkotiloissa miellyttävässä Välimeren lämmössä. Täällä parannat lihasten, sydämen ja keuhkojen kuntoa. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat ylittää itsesi. WOD tulee sanoista ”work out of the day”.

Tennis

Hotellissa on kuusi tenniskenttää sekä mahdollisuus ottaa tennistunteja sekä lapsille että aikuisille. Kentällä on tekonurmi. Kentän ja välineet voi vuokrata käyttöön sportbookingin kautta. Ryhmävalmennus 1-2 tuntia per päivä sisältyy hintaan.

Pyöräily

Hotellin ympäristö on täydellistä pyöräilijöille. Alueella on tasaisia rannikkoteitä ja jyrkempiä mäkiä. Hotellin pyöräilykeskuksesta voi lainata maantie- ja maastopyöriä maksuttomasti yli 18-vuotiaille (yli 13-vuotiaille aikuisen seurassa). Lähde mukaan järjestetylle retkelle tai tutustu omatoimisesti upeaan ympäröivään luontoon pyörän selässä. Ota mukaan omat kengät ja polkimet. Tarjolla myös SPD- ja flat-polkimia. Kypärä on pakollinen ja se sisältyy pyörän vuokraan.


Voit myös ottaa mukaan oman pyöräsi. Muistathan tällöin varata etukäteen pyörän kuljetuksen lentoyhtiöltä sekä bussikuljetukseen kauttamme.

Vesiurheilu

Monipuolisesti erilaisia vesilajeja kuten purjehdusta, melontaa, SUP-lautailua ja purjelautailua. Lue lisää vaihtoehdoista alta.

SUP & kajak
Testaa taitojasi stand up paddle boardilla, eli SUP-laudalla, tai kajakilla melomista. Lainaa varusteita itsellesi tai koko seurueelle tai osallistu ohjatulle SUP tai melonta-retkelle maksutta!

Purjehdus
Tiimimme opastaa sinut purjehduksen saloihin kuutena päivänä viikossa. Seuraamme Royal Yachting Associationin (RYA) start sailing programme -ohjelmaa aloittelijoille. Kokeneemmille purjehtijoille tarjoamme RYA tason 2 ohjelmaa sekä pienempiä kursseja spinaakkerista, yhden hengen jollista sekä katamaraaneista. Kurssit/välineet lisämaksusta. 

Vesihiihto, wakeboarding & wake surfing
Kiidä veneen perässä vesisuksilla, wakeboardilla tai wake surfilla. Ensimmäisellä oppitunnilla ohjaajat opettavat perusteet lajeista. Jos haluat edetä ja oppia temppuja, suosittelemme varaamaan useamman oppitunnin paketin, jossa on enemmän aikaa tekniikkaharjoitteluun. Kurssi/välineet lisämaksusta. 

Purjelautailua, Windsurf Foiling & Wing foiling
Purjelautailua järjestetään kaikille eri tasoille, joten voit tulla rohkeasti kokeilemaan ilman aiempaa kokemusta! Kurssi/välineet lisämaksusta. 

Tuuliolosuhteet
Tyypillinen tuulen nopeus on 2-4 m/s, aamuisin on usein tyynempää ja iltapäivisin tuuli voi olla voimakkaampaa. Voimakkaat Meltemi-tuulet ovat tavanomaisia tällä alueella ja niitä esiintyy useimmiten heinä- ja elokuussa, mutta välillä myös kesä- ja syyskuusa. Meltemi-tuulen aikaan aamuisin on yleensä tyynempää, mutta iltapäivisin tuulet voimistuvat noin 4-5 m/s.

Uinti

Hotellin 25-metrin allas on niin kuntouimareiden kuin kilpauimareiden suosiossa. Allas on jaettu ratoihin. 

Yhteistä tekemistä

Viikottain järjestetään koripallo-, lentopallo- ja 5 vastaan 5 -jalkapallo-otteluita sekä muuta hauskaa yhteistä tekemistä. 

Ulkotiloissa on myös pingispöytä.

Juoksu

Juokse pitkin asfaltoituja teitä tai soraisia polkuja.

SportBooking

Täältä voit varata tenniskenttiä, padel-vuoroja, polkupyöriä tai ostaa urheiluvaatteita.

Ikärajat

Lajit Ikärajat Kommentit
Sosiaaliset aktiviteetit Ei ikärajaa Valikoimaa löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin.
Pyöräilyaktiviteetit 18-vuotta 12-17-vuotiaat aikuisen seurassa.
WOD Box 16-vuotta  
Kuntosali 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta varusteiden kanssa & Indoor cycling 16-vuotta 12-15 vuotiaat aikuisen seurassa.
Ryhmäliikunta ilman varusteita 13-vuotta Nuoremmat lapset vastuullisen aikuisen seurassa.
Tennis & Padel 15-vuotta 12-14-vuotiaat aikuisen seurassa ryhmätreeneissä. Omassa ryhmässä ei ikärajaa.
Wakeboard & vesihiihto 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Melonta & Stand Up Padel (SUP) 15-vuotta 8-14-vuotiaat aikuisen seurassa. Uintitaito vaaditaan.
Uintikurssit 4-vuotta  
     

Sports Inclusive

Sports Inclusive Levante - powered by Playitaksessa tarkoittaa sitä, että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Lue lisää Levante - powered by Playitas Sports Inclusive -sovelluksen harjoittelusta ja aktiviteeteista.

Sisältyy Sport Inclusiveen

Ryhmäliikunta & ryhmäohjaus
Kuntosali. Hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu, jossa on vapaita painoja, lihaskuntolaitteita ja cardiolaitteita.
Ulkokuntosali (WOD box/crossfit box)
Jooga
Padel (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä)
Tennis (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä) + kenttä ja varusteet
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Juoksu (lenkkeilyreittejä, karttoja)
Päivittäin ohjattuja eritasoisia pyöräretkiä (maasto-, maantie- ja gravel-pyörä)
Maasto- ja maantiepyörien lainaus päivittäin
Multicourt (ryhmäliikunnalle, 5-5 jalkapallo, koripallo
25 metrin kuntouima-allas
Avovesiuinti (omatoimisesti)
Rantalentopallo

 

Lisämaksusta

Padel (kenttävuokra & välineet)
Premium-maantiepyörät (viikkovuokraus)
Spa (hoidot)
Leijalautailu
Vesihiihto, Wakesurf, Windsurfing, Windsurfing Foilint & Wing foiling
Uintiharjoittelu (PT)
Tennis (PT)
Henkilökohtainen valmennus
Hinnasto

Varaa harjoittelumatka ryhmälle tai joukkueelle

Levante – powered by Playitas on mainio hotelli suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata ja urheilla lomalla. Hotellissa on tasokkaat huoneet, hyvä ruoka ja erinomaiset urheilumahdollisuudet. Varaa treenimatkasi Apollomatkojen ryhmäosaston kautta: 

Puhelinnumero: 09 61547400 
Sähköpostiosoite: [email protected]