Liikunta hotellissa Levante - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas on Playitas-perheen uusin tulokas, joka on keskittynyt erityisesti aktiivisiin pariskuntiin, yksin matkustaviin ja ammattilaisurheilijoihin. Täällä voit liikkua oman mielesi mukaisesti, sillä suurin osa aktiviteeteista sisältyy matkan hintaan. Lue lisää Sports Inclusivesta sivun alaosasta.

Hotellilla on hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu kuntosali, missä vapaita painoja, laitteita, cardiolaitteita ja suuri venyttelyalue. Liikuntaohjelma tarjolla joka päivä: ryhmäliikuntatunteja, toiminnallista harjoittelua, joogaa, tanssitunteja ja paljon muuta. Hiljattain rakennettu ulkokuntosali (box) crossfit-harjoittelulle/toiminnalliselle harjoittelulle, mitä kutsutaan nimellä WOD Box. Kaksi hiljattain rakennettua padelkenttää ja kuusi tenniskenttää, mahdollisuus ohjaukseen ja ryhmäpeleihin. Vesiurheilulajeja, kuten kajak ja SUP (stand up paddle board). Maantie- ja maastopyöräilyä. Tenniskenttiä ja multicourt, jossa mahdollisuus pelata 5 vastaan 5 -jalkapallopeliä ja koripalloa. Juoksu ja juoksureittejä. Beach volley. Uinti, juoksu ja viikottainen kilpailu, kuten aquathlon, juoksu ja viikon WOD-haaste.

Levante  – powered by Playitas on kehitetty yhteistyössä Apollo Sportsin kanssa ja hotellin palvelut tiloineen ovat rakennettu kaiken tasoisia liikkujia varten.


 


Lue lisää liikunnasta hotellissa Levante – powered by Playitas

Tutustu hotellin liikuntavalikoimaan

Kuntosali

Hiljattain rakennettu kuntosali sijaitsee omassa rakennuksessaan. Täällä on juoksumattoja, soutulaitteita, lihaskuntolaitteita, Ski Erg ja vapaita painoja harjoittelua ja venyttelyä varten. Kuntosali on ilmastoitu ja tilava. Hotellilla on myös sisästudio.

Havainnekuvia kuntosalilta:

Padel

Padel

Pelaa supersuosittua mailalajia lomallasi! Hotellilla kaksi hiljattain rakennettua kenttää. Varusteita vuokrattavissa. Järjestämme myös ryhmäpelejä.

 

 

 

 

Ryhmäliikunta

Sivota Retreatissa on tarjolla monipuolisesti ryhmäliikuntaa. Suurelta ulkoliikuntakentältä on upeat maisemat kohti Bella Vraka-rantaa. Multicourt-kenttä soveltuu suuremmille ryhmille tai tunneille, joissa on useita osallistujia. Pienempi liikuntakenttä, jossa järjestetään tunteja pienemmille osallistujamäärille puiden varjostamalla paikalla. Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, kuten joogaa ja venyttelyä ulkotiloissa. Myös multicourt-kentällä järjestetään ohjattuja ryhmäliikuntatunteja musiikin tahtiin, näiden välissä on mahdollisuus pelata jalka- ja koripalloa. Multicourt varattavissa ryhmille aikoina, jolloin kentällä ei ole aikataulun mukaista ohjelmaa. Varaus tehtävä sportbookingin kautta. Kuumimpina päivinä tai vesisateessa on tarjolla liikuntasali sisätiloissa ryhmäliikuntaa varten. 

Sivun yläosassa nähtävillä ryhmäliikuntatunnit ja ajat. Muutokset mahdollisia.
Ikäraja ryhmäliikuntatunneille 15 vuotta, joissa käytössä varusteita. Huoltajan kanssa ikäraja 12 vuotta.

WOD Box

WOD Box on crossfit-harjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun ja muihin raittiissa ulkoilmassa treenattaviin lajeihin sopiva alue. Täällä voit treenata ulkotiloissa miellyttävässä Välimeren lämmössä. Täällä parannat lihasten, sydämen ja keuhkojen kuntoa. Sopii täydellisesti sinulle, joka haluat ylittää itsesi. WOD tulee sanoista ”work out of the day”.

Tennis

Täällä on kuusi tenniskenttää sekä mahdollisuus ottaa tennistunteja sekä lapsille että aikuisille. Kentällä on tekonurmi. Kentän ja välineet voi vuokrata käyttöön sportbookingin kautta. Ryhmävalmennus 1-2 tuntia per päivä sisältyy hintaan.

Pyöräily

Lukemattomia reittejä sekä maantie- että maastopyöräilyyn. Hiljattain rakennettu pyöräilykeskus maantie- tai gravel -pyöräilyyn (lisätietoa tulossa pian). Gravel -pyörä on yksinkertaisesti kuvailtuna maantiepyörä hieman karkeammilla renkailla. Saat kokea samalla kertaa molempien pyörien parhaat puolet. Voit pyöräillä nopeasti pitkin polkuja ja sorateitä pitkin tai haastaa itseäsi vaikeammassa maastossa. Lähde mukaan järjestetylle retkelle tai tutustu omatoimisesti upeaan ympäröivään luontoon pyörän selässä.

Pyöriä vuokrattavissa sekä opastettuja retkiä maksutta. Ota mukaan omat kengät ja polkimet. Tarjolla myös SPD ja flat-polkimia. Kypärä on pakollinen ja se sisältyy pyörän vuokraan.
Voit myös ottaa mukaan oman pyöräsi. Muistathan tällöin varata etukäteen pyörän kuljetuksen lentoyhtiöltä sekä bussikuljetuksen kauttamme.

Ikäraja järjestetyille pyöräretkille on 16 vuotta. 

Vesiurheilu

SUP-lautailua ja kajak-melontaa. Sukellusta, purjehdusta, purjelautailua lisämaksusta.

Uinti

Hotellin 25-metrin allas on niin kuntouimareiden kuin kilpauimareiden suosiossa. Allas on jaettu ratoihin. 

Yhteistä tekemistä

Viikottain järjestetään koripallo-, lentopallo- ja 5 vastaan 5 -jalkapallootteluita sekä muuta hauskaa yhteistä tekemistä. 

Ulkotiloissa on myös pingispöytä.

Juoksu

Juokse pitkin asfaltoituja teitä tai soraisia polkuja.

SportBooking

Täältä voit varata tenniskenttiä, padel-vuoroja, polkupyöriä tai ostaa urheiluvaatteita.


Sports Inclusive

Sports Inclusive Levante - powered by Playitaksessa tarkoittaa sitä, että loman hintaan sisältyy laaja valikoima liikunta- ja treenimahdollisuuksia. Powered by Playitas -hotellien filosofian mukaan kaikkien halukkaiden pitää saada nauttia liikunnasta, päästä kokeilemaan uusia lajeja ja kokea liikunnan iloa ylimääräisiä kustannuksia miettimättä. Lue lisää Levante - powered by Playitas Sports Inclusive -sovelluksen harjoittelusta ja aktiviteeteista.

Sisältyy Sport Inclusiveen

Ryhmäliikunta & ryhmäohjaus
Kuntosali. Hiljattain rakennettu ja hyvinvarusteltu, jossa on vapaita painoja, lihaskuntolaitteita ja cardiolaitteita.
Ulkokuntosali (WOD box/crossfit box)
Jooga
Padel (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä)
Tennis (ryhmävalmennus 1-2 tuntia/päivä) + kenttä ja varusteet
SUP (Stand up paddle board)
Kajak
Juoksu (lenkkeilyreittejä, karttoja)
Ohjatut pyöräretket (maasto-, maantie- ja sorapyörä)
Multicourt (ryhmäliikunnalle, 5-5 jalkapallo, koripallo
25 metrin kuntouima-allas
Avovesiuinti (omatoimisesti)
Rantalentopallo

 

Lisämaksusta

Padel (kenttävuokra & välineet)
Pyörävuokra päivä/viikko (maantie- & sorapyörä)
Spa (hoidot)
Leijalautailu
Purjelautailu
Uintiharjoittelu (PT)
Tennis (PT)
Henkilökohtainen valmennus

Varaa harjoittelumatka ryhmälle tai joukkueelle

Levante – powered by Playitas on mainio hotelli suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata ja urheilla lomalla. Hotellissa on tasokkaat huoneet, hyvä ruoka ja erinomaiset urheilumahdollisuudet. Varaa treenimatkasi Apollomatkojen ryhmäosaston kautta: 

Puhelinnumero: 09 61547400 
Sähköpostiosoite: [email protected]