Kokemuksia Levante – powered by Playitas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 492 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Loma!!!!!
-
Kaikki ok

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


9 10:stä

+
Huippu hotelli erittäin laadukkailla ja monipuolisillaalueilla harrastusmahdollisuuksilla. Siisti yleisilme sekä ulko- että sisätiloissa.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


9 10:stä

+
Aktiviteetit
-
Laatua ruokaan määrän sijaan. Lounasta pitää kehittää terveellisemmäksi ja monipuolisemmaksi.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


8 10:stä

+
Monipuoliset urheilumahdollisuudet, etenkin pyörien taso, huolto ja mahdollisuudet osallistua lukuisille ri tason retkille yllättivä. Myös 25 metrin uima-allas oli loistava, mutta rataköydet olivat luokattoman huonoja.
-
Ennakkoinfojen löytäminen hotellin käytänteistä oli vaikeaa, vaikka myöhemmin niitä oli paljon seinillä. Josko koronan johdosta, mutta vastaanotossa olisi saanut olla saapuville hotellin perusinfot.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-15


8 10:stä

+
hotellin aktiviteetit oli aivan todella hyviä, maantiepyöräilylle varsinkin täydet pisteet!
-
poolin snack barin ruoka oli hotellin tasoon nähden ala-arvoista.. joka oli todella harmi, lähinpään ravintolaan oli kuitenkin matkaa, niin paljon ettei sitä 37 asteen helteessä mielellään kävellyt.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


9 10:stä

+
It was a nice, standard room with good bed and AC. Nice terrace.
-
The cleaning could be better (eg floors). The change of the towels was done every second day but no cleaning for the whole week. I understand the covid precautions of course.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet, monta uima-allasta , runsas ja monipuolinen aamupala sekä päivällinen
-
Hotellin rannassa rikkinäiset ja jopa vaaralliset lankkupolut! Hotellin läheisyydessä ranta ja lenkkipolku/-tie roskainen; muovia, jätekasoja ym. Hoitamaton ja epäsiisti ympäristö ei ehkä kuulu hotellille, mutta piittaamattomuus ympäristöstä vaikuttaa viihtyvyyteen ja matkakohteen houkuttavuuteen paljon.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


8 10:stä

+
Paljon aktiviteettia Ilmaiset pyörät
-
Hotelli on vähän kolkko Aamupalalle smoothie vaihtoehtoja enemmän/ tuorepuuroa

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

+
Sijainti, rauhallinen näin lokakuussa
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


9 10:stä

+
Sporthotelli kuten luvattiin, runsaasti aktiviteetteja tarjolla, runsas ja hyvä ruoka, hyvä ranta, erinomainen 25 m allas, rauhallinen sijainti. Sesongin ulkopuolella miellyttävän väljää.
-
Esitteen mukaan hotellista voi lainata polkupyöriä alle 16 v aikuisten seurassa - todellisuudessa polkupyöräfirmalla on sääntönä 13 v alaikäraja. Sen tulisi olla informaatiossa näkyvillä.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Levante – powered by Playitas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

879 arvostelua
Erinomainen
 
619
Erittäin hyvä
 
171
Hyvä
 
57
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
17

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Syyskuu2017 Helsinki, Suomi

Aktiivisella syyslomalla

Hotelli on siisti mutta ehkä vähän kaipaa jo päivitystä. Hotellin vastaanotossa 5 tähteä mutta mielestäni kolme tähteä. Aktiviteetit ja ranta on parasta. Ruoka on keskinkertaista ja välillä jopa huonoa. Maksoimme täyshoidosta 750euroa mutta jostain syystä kalaruoka ja äyriäiset ei kuulu tähän. Myös juomista saa maksaa erikseen. Skandinaavit on majoitettu nuoren brittihenkilökunnan kanssa samaan rakennukseen ja välillä se on häiritsevää.

 
5.6.2017

Kirjoittanut DLauberg

Viikon loma

Olimme lomalla apollomatkojen kautta. Saavuimme hotelliin yömyöhään koska lento oli vasta yöllä perillä. Parkkipaikalla haisi järkyttävä viemärin tuoksu koska kreikassa ei ole toimivaa viemärijärjestelmää eli siis vessaan ei saa heittää paperia. Vastaanotossa oli ystävällinen nuori britti, joka kertoi että meitä odottaa jääkaapissa ruoka koska emme ehtineet illalliselle. Huoneeseen saapuessamme avasin jääkaapin jossa meitä odotti paahtoleivän siivu! Kyllä, paahtoleipä voilla ja juustoviipaleella. Aulasta ei saanut ostettua mitään emmekä viittineet lähteä yöllä kaupungille etsimään ruokaa joten odotimme aamupalaan asti. Huone oli tilava ja siisti. Ilmastointi toimi erittäin hyvin. Ainut miinus huoneessa oli sen sijainti. Luulin huoneemme olevan altaalle päin mutta se olikin sivurakennuksessa tenniskentälle päin. Ilmeisesti muut kuin brittiasiakkaat sijoitetaan tänne jos on ostanut pakettimatkan niin kuin me. Hotelli on mark warner konserniin kuuluva, joka tarkoittaa sitä että hotelli oli täynnä brittejä. Brittitennisohjaajia, brittisurffareita, brittiohjaajia sekä tietysti lähinnä brittituristeja. Hotellin rannalla ei ole pehmeää hiekkaa vaan kivirantaa joten suosittelen uimakenkiä tai sandaaleja. Läheiseen kolymbian kylään on kävelymatka josta löytyy ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupoissa suunnilleen samat hinnat kuin suomessa ja paljon feikkituotteita kuten adidas.

 
20.9.2021

Kirjoittanut Paul C Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Return visit

Retuned to Levante for another Mark Warner holiday. Have been there on several occasions in the past, but was a little apprehensive because of recent reviews. Fortunately I found I need not have worried. Things are pretty much back to normal, despite Covid. The only significant change was having to wear a facemask and disposable gloves while taking food from the buffet. The food was good, and I understand they have a new chef. The restaurant manager, Mika, was her usual wonderful self. Our room was cleaned every day. Curtis and Craig at the cycle centre were excellent. Flights and transfers were fine, except for a long queue and crowding at Rhodes airport for the return flight. We had a wonderful holiday, and will return next year.

 
28.8.2021

Kirjoittanut cakay Länsi-Sussex, Yhdistynyt kuningaskunta

Mark Warner Holidays

Great staff. Good Rooms with comfortable air conditioning. Average food at the hotel. Good water sports facilities. Mark Warner staff is outstanding with Rich the manager, and Tom and Ali at the front front to name a few. All the staff are willing to help with carrying the boats and boards etc. And nothing is too much trouble. Hotel staff are very helpful as well with Mika at the restaurant outstanding with customer relations. An absolute gem. Weather was hot and the Aegean Sea was warm and you just cannot get enough of it. Wind was blowing for a few afternoons and generally too hot for anything else but what you do on water. Lunch is the weakest link for food so we ate out in the village at Nissaki and Flora restaurants. Separate posts to follow.

 
26.8.2021

Kirjoittanut Fusspot100 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Very relaxing

Staff were very helpful friendly and efficient. Food was fine. Rooms clean and everything worked, though only cleaned on alternate days. Good covid awareness. I would definitely recommend for anyone interested in an active holiday or with kids