Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 1645 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hotelli vastasi odotuksiimme erinomaisesti. Ehdottomasti parasta, että kaikille oli tekemistä ja valinnan varaa hurjasti!
-
Harmillisesti toiveemme erillisistä sängyistä ei toteutunut - mutta eipä se lomaa haitannut. Toki tiesimme, ettei toive välttämättä ole toteutettavissa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


9 10:stä

+
Kaikki toimi hyvin
-
Joissain asioissa tiedotus oli vähän epäselvää.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


10 10:stä

+
Hotelli oli ihanalla paikalla, siistiä ja rauhallista vaikka lomalaisia paljon. Kaikki toimi hyvin ja itse sai keskittyä lomailuun ja liikkumiseen.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


8 10:stä

+
Liiluntamahdollisuudet
-
Osa henkilökunnasta vaikutti tylyltä ja jotenkin kyllästyneeltä

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


9 10:stä

+
Siisteys, hyvä sänky (tosin tyynystä olisi voinut olla myös pehmeämpi vaihtoehto), jääkaappi ja kahvinkeittomahdollisuus, ystävällinen ja avulias henkilökunta, hyvät ruuat, erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet ja - ohjaajat, paljon toimintaa eri-ikäisille lapsille, tilava parveke- jossa myös kuivausteline, erilliset allaspyyhkeet, monipuoliset allas-alueet jne. Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä hotelli.
-
Parannusehdotuksia: - ekologisuus ja kierrätys. Esim. oikeasti pyyhkeiden vaihtoon tuli kiinnittää huomiota ( ei käytännössä oikein toiminut) - hieman isommat roskikset huoneeseen - urheilukauppa voisi selkeästi laventaa (olisi varmaankin potentiaalisia asiakkaita) - jumppamattojen puhdistaminen. Jokainen voisi itse puhdistaa maton oman käytön jälkeen!! Ja ohjaaja muistuttaisi tästä. - rantatuolien varaaminen pyyhkeillä harmitti myös meitä. Tähän voisi puuttua hotellin puolesta!!! Ja sitä tulisi valvoa. - ruokakauppaan hedelmäboxeja? (esim. aamiaiselta ”ylijääneitä” = ruokahävikin välttäminen.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-25


10 10:stä

+
Oma huoneisto sijaitsi rauhallisella alueella. Meillä oli pojan kanssa perhehuone eli tilaa oli riittävästi. Ainoa miinus oli vessan haiseva viemäri. Mutta haju hävisi viikon aikana, kun mainitsin siitä vastaanottoon.
-
Täytti kyllä kaikki odotukset. Ainoa mikä aina ärsyttää on ihmiset, jotka varaavat pyyhkeillä rantatuolit. Ovat poissa pitkään ja kukaan ei voi käyttää tuoleja. Ihanaa, jos tälläinen kiellettäisiin hotelleissa!! Suosisin mielelläni tämmöisiä hotelleja.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


9 10:stä

+
Urheilumahdollisuudet olivat todella hyvät.
-
Huoneet olivat hieman kuluneet ja aika ankeasti sisustetut.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


9 10:stä

+
Monta uima-allasta, erinomainen ruoka ja juoma, suoraan meren rannalla ja mahtavat liikuntamahdollisuudet
-
Ainoa miinus oli hotellihuone pohjoiseen päin, oli varjossa koko päivän.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


9 10:stä

+
Todella laajat treenimahdollisuudet. Magnuksen padel-treenit. Pepsi Max ja Heineken 0 % saatavilla all inclusivessa.
-
Äänieristys huoneissa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-18


10 10:stä

+
Urheilutarjonta, loistavat ohjaajat, hyvä tunnelma
-
Kaikin puolin mukava paikka

Vahvistettu asiakas: 2023-10-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Levante – powered by Playitas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

986 arvostelua
Erinomainen
 
666
Erittäin hyvä
 
202
Hyvä
 
75
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Syyskuu2017 Helsinki, Suomi

Aktiivisella syyslomalla

Hotelli on siisti mutta ehkä vähän kaipaa jo päivitystä. Hotellin vastaanotossa 5 tähteä mutta mielestäni kolme tähteä. Aktiviteetit ja ranta on parasta. Ruoka on keskinkertaista ja välillä jopa huonoa. Maksoimme täyshoidosta 750euroa mutta jostain syystä kalaruoka ja äyriäiset ei kuulu tähän. Myös juomista saa maksaa erikseen. Skandinaavit on majoitettu nuoren brittihenkilökunnan kanssa samaan rakennukseen ja välillä se on häiritsevää.

 
5.6.2017

Kirjoittanut DLauberg

Viikon loma

Olimme lomalla apollomatkojen kautta. Saavuimme hotelliin yömyöhään koska lento oli vasta yöllä perillä. Parkkipaikalla haisi järkyttävä viemärin tuoksu koska kreikassa ei ole toimivaa viemärijärjestelmää eli siis vessaan ei saa heittää paperia. Vastaanotossa oli ystävällinen nuori britti, joka kertoi että meitä odottaa jääkaapissa ruoka koska emme ehtineet illalliselle. Huoneeseen saapuessamme avasin jääkaapin jossa meitä odotti paahtoleivän siivu! Kyllä, paahtoleipä voilla ja juustoviipaleella. Aulasta ei saanut ostettua mitään emmekä viittineet lähteä yöllä kaupungille etsimään ruokaa joten odotimme aamupalaan asti. Huone oli tilava ja siisti. Ilmastointi toimi erittäin hyvin. Ainut miinus huoneessa oli sen sijainti. Luulin huoneemme olevan altaalle päin mutta se olikin sivurakennuksessa tenniskentälle päin. Ilmeisesti muut kuin brittiasiakkaat sijoitetaan tänne jos on ostanut pakettimatkan niin kuin me. Hotelli on mark warner konserniin kuuluva, joka tarkoittaa sitä että hotelli oli täynnä brittejä. Brittitennisohjaajia, brittisurffareita, brittiohjaajia sekä tietysti lähinnä brittituristeja. Hotellin rannalla ei ole pehmeää hiekkaa vaan kivirantaa joten suosittelen uimakenkiä tai sandaaleja. Läheiseen kolymbian kylään on kävelymatka josta löytyy ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupoissa suunnilleen samat hinnat kuin suomessa ja paljon feikkituotteita kuten adidas.

 
30.10.2023

Kirjoittanut Planning_trips2222 Stockport, Yhdistynyt kuningaskunta

Active holiday in the sunshine.

If you enjoy activities on holiday, this is the place to come. The only problem is you cannot do everything! Need to plan your day. The Levante fitness staff work you hard and are very professional. The Neilson beach staff appeared tired after a long season and did not create the buzz you would have expected when undertaking activities at the beach. This was not just my experience other guests commented on this. Plenty of cycling options for all abilities. The food was good and a wide choice of food is available. The choice of pools is a big plus and it never felt crowded. Overall loved it as your around like minded people.

 
19.10.2023

Kirjoittanut Safari12202714505 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Not up to usual Neilson standards

I’ll start with the positives - fitness facilities are fantastic, CrossFit style workouts that push you, as well as the standard offering from Neilson and thr instructors were great. The kids club is 5* and our littles (3 and 6) had an awesome time getting active. We’ve stayed at several neilson resorts before and love the set up. We were however disappointed with the room we were assigned which was opposite the area where evening entertainment was on 4/7 nights of our stay. Unfortunately this meant having blaring music or a compare on a mic booming into our room until 11pm. When we raised the issue with the Neilson client services manager he didn’t offer any solutions or compensation at all and we were met with a simple - we are fully booked response! Also the Neilson don’t have the resort exclusively the resort is shared with a Scandinavian operator so the clientele is mixed. We were woken up at 2am with load younger guests being noisy on several occasions. All in all, we are leaving more tired than we arrived and likely will be back to Neilson but not to Levante.

 
2.10.2023

Kirjoittanut mpruchnie Yhdistynyt kuningaskunta

Wonderful vacation hotel Levante Beach Resort , Rhodes

We stayed in the hotel through the Nielson holidays and had a most wonderful experience and vacation. Our rooms were clean, tidy, well-located and well-equipped. The facilities in the hotel are excellent and the Nielson team was superb, especially the bike team and Padel (led by Magnus) But what made the holiday was the Levante team in the hotel who were perfect. From room cleaning through to reception (Tsampika), activity booking (Nektapios), and the superb restaurant team (led by Illias) were really exceptional and their professionalism was a great contributing factor in making the vacation memorable for all the right reasons. ( especially want to mention the restaurant, Sophia, Katerina, Koula and Konstantina). Would we recommend the hotel and Nielsons to others? Absolutely yes Would we return to the hotel: Absolutely yes A wonderful experience and our thanks to everyone for making the holiday perfect.