Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 1233 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Lukuisat ohjatut treenimahdollisuudet
-
Ohjattujen treenien varaaminen oli välillä hankalaa. Vaikka meni aulaan 45min (eli jo klo 7.15) ennen varaamisen alkamista niin siltikään ei välttämättä päässyt halutulle tunnille, koska edelliset ehtivät ne varaamaan täyteen itselleen sekä kavereilleen, vaikka varaamisen piti sääntöjen mukaan tapahtua henkilökohtaisesti.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-19


10 10:stä

+
Asiakaspalvelu hotellissa oli loistavaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-19


9 10:stä

+
Ilmastointi, siisteys, ystävällinen siivooja, kivat ilmaisohjelmat ja monipuoliset ja hyvät liikuntamahdollisuudt
-
Kalaa kaipasin aamupalalta!

Vahvistettu asiakas: 2024-06-19


9 10:stä

+
Rent och snyggt. Stora fina rum med modern inredning.
-
Saknade kvällsunderhållning i form av levande musik. Hade också önskat att det vegetariska utbudet av mat hade varit bättre vissa dagar.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-19


9 10:stä

+
Oma allas, huoneen rauhallnen sijainti, siisteys ja ruoka.
-
Allasalueilla ja aulassa tyhjennettyjen juomalasien keräys ei toiminut. Tämä aiheuttaa hieman epäsiistin vaikutelman muutten siistissä hotellissa.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


9 10:stä

+
Kaunis kokonaisuus. Ihanat allas alueet ja ranta. Hyvä ruoka.
-
Meillä on huone omalla altaalla. Hieman olisi kaivannut huoneen ilme uudistusta ja sisustussilmää

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


9 10:stä

+
Merinäköala ja allas parvekkeen alla. Tilava perhehuone 51 m. Nappi lastenlasten kanssa.
-
Akustiikkaa voisi buffetravintolassa parantaa. Mutta varmaan tiedossakin.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


10 10:stä

+
Monta allasaluetta, polkupyörävuokraamo
-
Rantapyyhkeitä ei vaihdettu kertaakaan loman aikana. Ala carte ei ollut appin mukaan auki, mutta oli kuitenkin, sillä näimme siellä asiakkaita.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


9 10:stä

+
Urheilumahdollisuudet, ruoka, hotellialue
-
Hotellihuoneessa ei ollut hyllytilaa vaatteille, vain hengarikaappeja.

Vahvistettu asiakas: 2024-06-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Levante – powered by Playitas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

995 arvostelua
Erinomainen
 
673
Erittäin hyvä
 
203
Hyvä
 
76
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

14.10.2019

Kirjoittanut Syyskuu2017 Helsinki, Suomi

Aktiivisella syyslomalla

Hotelli on siisti mutta ehkä vähän kaipaa jo päivitystä. Hotellin vastaanotossa 5 tähteä mutta mielestäni kolme tähteä. Aktiviteetit ja ranta on parasta. Ruoka on keskinkertaista ja välillä jopa huonoa. Maksoimme täyshoidosta 750euroa mutta jostain syystä kalaruoka ja äyriäiset ei kuulu tähän. Myös juomista saa maksaa erikseen. Skandinaavit on majoitettu nuoren brittihenkilökunnan kanssa samaan rakennukseen ja välillä se on häiritsevää.

 
5.6.2017

Kirjoittanut DLauberg

Viikon loma

Olimme lomalla apollomatkojen kautta. Saavuimme hotelliin yömyöhään koska lento oli vasta yöllä perillä. Parkkipaikalla haisi järkyttävä viemärin tuoksu koska kreikassa ei ole toimivaa viemärijärjestelmää eli siis vessaan ei saa heittää paperia. Vastaanotossa oli ystävällinen nuori britti, joka kertoi että meitä odottaa jääkaapissa ruoka koska emme ehtineet illalliselle. Huoneeseen saapuessamme avasin jääkaapin jossa meitä odotti paahtoleivän siivu! Kyllä, paahtoleipä voilla ja juustoviipaleella. Aulasta ei saanut ostettua mitään emmekä viittineet lähteä yöllä kaupungille etsimään ruokaa joten odotimme aamupalaan asti. Huone oli tilava ja siisti. Ilmastointi toimi erittäin hyvin. Ainut miinus huoneessa oli sen sijainti. Luulin huoneemme olevan altaalle päin mutta se olikin sivurakennuksessa tenniskentälle päin. Ilmeisesti muut kuin brittiasiakkaat sijoitetaan tänne jos on ostanut pakettimatkan niin kuin me. Hotelli on mark warner konserniin kuuluva, joka tarkoittaa sitä että hotelli oli täynnä brittejä. Brittitennisohjaajia, brittisurffareita, brittiohjaajia sekä tietysti lähinnä brittituristeja. Hotellin rannalla ei ole pehmeää hiekkaa vaan kivirantaa joten suosittelen uimakenkiä tai sandaaleja. Läheiseen kolymbian kylään on kävelymatka josta löytyy ravintoloita, baareja ja kauppoja. Kaupoissa suunnilleen samat hinnat kuin suomessa ja paljon feikkituotteita kuten adidas.

 
19.6.2024

Kirjoittanut Rosenpappa

Juni 2024

Moderna, stora rum med välfungerande luftkonditionering.Rent och snyggt överallt,och trevlig personal. Maten var god,men hade önskat lite mer vegetariska alternativ vissa dagar.Fint poolområde,med jättebekväma solsängar.Hade varit kul om det ens några kvällar i veckan hade bjudits på kvällsunderhållning i form av levande musik.

 
12.6.2024

Kirjoittanut Ehsan S

Avkoppling och Inspiration vid Levante Beach Resort

Levante Beach Resort är det perfekta valet för en avkopplande och bekväm vistelse i Afandou. Rummen är välutrustade och bekväma, och hotellets faciliteter, inklusive den stora poolen och gratis frukosten, gör upplevelsen ännu mer njutbar. Dessutom bidrar träningsinstruktören Jonna Liljeroth med sin professionella och inspirerande närvaro till att göra vistelsen minnesvärd för gästerna.

 
16.8.2023

Kirjoittanut Mathias M

Fantastisk hotell

Oppholdet var helt fantastisk. Det var alltid noe å gjøre og instruktørene på hotellet er kjempedyktige og positive. Vi hadde All inklusiv, noe vi var glad for da hotellet ligger litt i utkanten fra hvor restauranter ligger. Maten var nydelig og den ble skiftet regelmessig. Det var derfor vanskelig å gå lei av maten der. Personalet i bufferesturanten var veldig hyggelige og vi ble alltid tatt godt imot. Noen bartendere virket noe sure, derimot er det en bartender som skiller seg ut. Vi møtte på en som hetter «panos» i beachbaren. Her fikk vi sikkelig service og fantastiske drinker. Han anbefales om du ønsker gode drinker eller bare en hyggelig prat. Alt i alt er dette et hotell som anbefales på det sterkeste om du ønsker en ferie fylt med mye kjekke aktiviteter.