Parian Boutique

  • Lähellä rantaa
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Aamiainen sisältyy hintaan

Parian Boutiquessa majoitut valoisissa huoneissa vain kivenheiton päässä rannalta Naoussassa. Vietä lomapäiviä kauniilla rannalla tai kiertele Naoussassa ja pysähdy kahville kylän viihtyisiin tavernoihin.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sänky.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 392 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 40 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Parian Boutique sijaitsee erinomaisella paikalla Naoussassa, lähellä Agia Anargirien rantaa ja kävelymatkan päässä keskustasta. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin. Aurinkoterassi jacuzzilla, aurinkotuoleilla ja sohvilla.

Tv aulassa. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Lähellä sijaitsee ravintoloita ja ruokakauppoja. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Á la carte -aamiainen, joka tarjoillaan huoneeseen.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä pieni tie. Vastaanotto on avoinna aamusta iltaan.

Hotellit Paros

Captain Nicolas

Captain Nicolas on pidetty hotelli Naoussassa, ja majoitut täällä rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Täällä pääset nauttimaan lomasta oliivilehtojen katveessa, ja voit rentoutua hotellialueen aurinkoterassilla.

Contaratos Beach

Contaratos Beach sijaitsee aivan Naoussan rannalla. Täällä majoitut viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Nauti aurinkoisista lomapäivistä hotellin viereisellä rannalla, tai hotellin allasalueella, jossa on merivesiallas, allasbaari ja jacuzzi.

Pandrossos

Pandrossosissa majoitut lähellä Parikian keskustaa, satamaa ja satamakatua. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, mutta voit myös rentoutua hotellin pienellä allasalueella ja nauttia kylmiä juomia allasbaarista.

Parosland

Oliivipuiden ympäröimä Parosland sijaitsee rauhallisella paikalla Alykissa. Viihtyisässä hotellissa on mukava allasalue. Kävelymatka hienolle hiekkarannalle, jossa meri on kristallinkirkas.

Panorama (Paros)

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.

Narges

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on buffetravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.