Kuljetus


Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille illalla, ja ensimmäinen yö vietetään Santorinilla. Lauttamatkan kesto Parokselle noin 3-3,5 tuntia. Bussikuljetuksen kesto Paroksen hotelleille on noin 10-45 minuuttia. Bussikuljetus satamasta lentokentälle kestää noin 25 minuuttia. Apollomatkojen opas ohjeistaa kuljetuksista tarkemmin kohteessa.


Tärkeää tietoa:

Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy majoitus Santorinilla. Yöpyminen Santorinilla voi olla mahdollinen myös kotiinlähdettäessä esim. sääolosuhteiden takia. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Parokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla. Yöpyminen Santorinilla on mahdollista myös paluumatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.