Narges

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on buffetravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 295 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Koe suosittu Alykin kohde, jossa värikkäät kalastajaveneet lipuvat pienessä satamassa ja kalaravintolat sijaitsevat lähellä merta.

Hotelli Narges koostuu kuudesta rakennuksesta ja täällä on allasalue, jossa allas ja lastenallas sekä allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaassa on matalampi osio, joka ei ole erotettu syvemmästä päädystä. Noin 100 metriä Alykirannalle.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan kreikkalaisia makuja aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Loungebar ja snackbar, joissa voit nauttia raikkaita juomia.

Maksuton wifi koko hotellilla. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Matkatavarasäilytys. Pysäiköintimahdollisuus. Huonepalvelu klo 08.00-20.00.

Hotelli sijaitsee noin 13 km Parikian kaupunginosasta. Pääset tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Agios Nikolaoksen rannalle on noin 450 metriä ja Piso Alikirannalle noin 500 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hotellit Paros

Captain Nicolas

Captain Nicolas on pidetty hotelli Naoussassa, ja majoitut täällä rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Huoneistot ovat hyvinvarusteltuja, ja hotellin aurinkoterassilla on helppo rentoutua leppoisina lomapäivinä.

Contaratos Beach

Contaratos Beach sijaitsee aivan Naoussan rannalla. Täällä majoitut viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Nauti aurinkoisista lomapäivistä hotellin viereisellä rannalla, tai hotellin allasalueella, jossa on merivesiallas, allasbaari ja jacuzzi.

Pandrossos

Pandrossosissa majoitut lähellä Parikian keskustaa, satamaa ja satamakatua. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, mutta voit myös rentoutua hotellin pienellä allasalueella ja nauttia kylmiä juomia allasbaarista.

Parian Boutique

Parian Boutiquessa majoitut valoisissa huoneissa vain kivenheiton päässä rannalta Naoussassa. Vietä lomapäiviä kauniilla rannalla tai kiertele Naoussassa ja pysähdy kahville kylän viihtyisiin tavernoihin.

Parosland

Oliivipuiden ympäröimä Parosland sijaitsee rauhallisella paikalla Alykissa. Viihtyisässä hotellissa on mukava allasalue. Kävelymatka hienolle hiekkarannalle, jossa meri on kristallinkirkas.

Panorama (Paros)

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.