Narges

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on buffetravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kampanjahuoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 293 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Koe suosittu Alykin kohde, jossa värikkäät kalastajaveneet lipuvat pienessä satamassa ja kalaravintolat sijaitsevat lähellä merta.

Hotelli Narges koostuu kuudesta rakennuksesta ja täällä on allasalue, jossa allas ja lastenallas sekä allasbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaassa on matalampi osio, joka ei ole erotettu syvemmästä päädystä. Noin 100 metriä Alykirannalle.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan kreikkalaisia makuja aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Loungebar ja snackbar, joissa voit nauttia raikkaita juomia.

Maksuton wifi koko hotellilla. Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Matkatavarasäilytys. Pysäiköintimahdollisuus. Huonepalvelu klo 08.00-20.00.

Hotelli sijaitsee noin 13 km Parikian kaupunginosasta. Pääset tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Agios Nikolaoksen rannalle on noin 450 metriä ja Piso Alikirannalle noin 500 metriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.