Paroksen ranta, Kreikka

Paroksen rannat

Paros on kuin paratiisi sinulle, joka rakastat kirkasta merta ja ihanan rentoja rantapäiviä. Lue lisää ja löydä suosikkirantasi Paroksella!

Parikian rannat

Paroksen keskustassa (Parikialla) on kolme rantaa: Livadia Beach, Argos Beach ja Kalakonas Beach. Rannat ovat suosittuja juuri sijaintinsa vuoksi, mutta Parokselta löytyy myös muita rantoja. Parasporos Beach on toinen ranta lähellä Parikiaa. Rannan eteläpuolella on myös toinen suuri ranta, joka on osittain kivirantaa. Saman alueen läheisyydessä on myös Pounta Beach, joka on hieman eläväisempi ja vilkkaampi ranta. 

Ranta Paroksella

Rannat lähellä Naoussaa

Jos etsit hieman tuulista ja pitkää rantaa Paroksella, suuntaa kohti Monastiri Beachia. Noin 15 minuutin venematkan päässä Parokselta odottavat turkoosi meri, kirkas vesi ja hieno hiekka. Rannan toinen puoli on kivirantaa. Rannalta voit vuokrata aurinkovarjoja ja -tuoleja, ja nälän yllättäessä voit käydä nauttimassa rantaravintolan herkkuja. Kivenheiton päässä Monastiri Beachistä sijaitsee Kolimbitres Beach, joka on hieman kivikkoisempi mutta vesi on uskomattoman kirkasta. 

Santa Maria Beachillä on melko kallista vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, mutta ranta on todella kaunis. Vesi on kristallinkirkasta ja hiekka hohtaa kultaisena. Pipéri Beach ligger sijaitsee vain 50 metrin päässä Naoussasta. Pieni hiekkaranta sopii sinulle, jos haluat vain viilentyä ja nauttia uimisesta. Rannalla on myös puita, jotka tarjoavat suojaa auringolta. 

Muita rantoja Paroksella

Golden Beach

700 metriä pitkä hiekkaranta, Golden Beach, on yksi Paroksen parhaista rannoista. Se sijaitsee saaren itäpuolella, ja rannan varrella on useita ravintoloita ja urheilumahdollisuuksia. 

Faragas Beach

Faragas Beach on pieni ranta Paroksella. Turkoosina hohtavan meren äärellä voit vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja. Ainoa huono puoli rannalla on se, että pienen kokonsa vuoksi se voi olla melko täyteenpakattu kesäsesongin aikana.

Piso Aliki Beach

Piso Aliki Beach on yksinkertainen ranta, jossa ei ole vuokrattavia aurinkovarjoja tai -tuoleja, ja myös omat eväät kannattaa tuoda mukanaan. Rauhallisella rannalla voit nauttia ihanista rantapäivistä.