Contaratos Beach

  • Kivenheiton päässä rannalta
  • Kaunis allasalue jacuzzilla
  • Maksuton wifi

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Contaratos Beach sijaitsee aivan Naoussan rannalla. Täällä majoitut viihtyisissä kahden hengen huoneissa. Nauti aurinkoisista lomapäivistä hotellin viereisellä rannalla, tai hotellin allasalueella, jossa on allas, allasbaari ja jacuzzi.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ihana hiekkaranta, ei tarvitse uimaenkiä, ilmaiset aurinkotuolit ja aurinkovarjo. Erittäin siisti...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 403 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Contaratos Beach koostuu neljästä rakennuksesta, ja on kauniilla paikalla lähellä Agia Anargirien rantaa. Viihtyisä allasalue, jossa pääallas on sekoitus merivettä ja makeaa vettä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allasbaari. Jacuzzi.

Ravintola, joka tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista. Snackbaari. Tennis lisämaksusta.

Vastaanotto auki aamusta iltaan. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Hotellin ympäristössä on ravintoloita ja ruokakauppoja. Rannalle mentäessä on ylitettävä pieni tie. Rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Paros

Captain Nicolas

Captain Nicolas on pidetty hotelli Naoussassa, ja majoitut täällä rauhallisessa ympäristössä lähellä rantaa. Täällä pääset nauttimaan lomasta oliivilehtojen katveessa, ja voit rentoutua hotellialueen aurinkoterassilla.

Pandrossos

Pandrossosissa majoitut lähellä Parikian keskustaa, satamaa ja satamakatua. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta, mutta voit myös rentoutua hotellin pienellä allasalueella ja nauttia kylmiä juomia allasbaarista.

High Mill Paros

Hotel High Mill Paros sijaitsee Parikian laitamilla kauniilla Paroksella. Nauti hotellin ihastuttavasta allasalueesta, rantojen läheisyydestä ja mukavasta Parikian kaupungista.

Polos Paros

Hotel Polos Paros sijaitsee erinomaisella paikalla vain muutaman askeleen päässä Livadian rannalta. Jos haluat mieluummin uida uima-altaassa, löytyy hotellista myös kutsuva allasalue, jossa on kaksi allasta ja joista toinen on lastenallas. Täällä yövyt valoisissa ja mukavissa kahden hengen huoneissa, joissa on parveke tai terassi. Parikiaksen satama on lähellä ja sieltä löytyy ravintoloita, baareja ja veneretkiä Kreikan saaristoon.

Narges

Tervetuloa hotelli Nargesiin suositulla Alykin alueella Paroksen eteläpuolella. Nauti rentouttavasta ympäristöstä ja läheisestä rannasta. Hotellilla on ravintola, allas, lastenallas ja useita baareja.

Kalypso Paros

Kalypso-hotelli sijaitsee rannan tuntumassa ja lyhyen kävelymatkan päässä Paroksen keskustasta ja Naussan satamasta. Hotelli on idyllisesti rakennettu perinteiseen tyyliin ja lähinaapureina ainoastaan ranta ja meri. Istu alas sypressien alle, nauti tuoksuista ja tunne lomatunnelma.

Mr & Mrs White Paros

Tervetuloa Mr & Mrs Whiteille! Yövyt mukavissa kahden hengen huoneissa, joissa on valkoinen sisustus, ja hotelli yleisilme on todella siisti. Hotelli sijaitsee Naoussassa, jossa moderni estetiikka sekoittuu perinteiseen kykladilaiseen arkkitehtuuriin. Se on rentouttava keidas, jossa on kaksi uima-allasta ja tietysti valkoiset aurinkotuolit.

Panorama Paros

Viihtyisä Panorama sijaitsee vehreässä ympäristössä Parikian laitamilla ja se koostuu useista pienemmistä rakennuksista. Päivisin voit rentoutua vehreässä puutarhassa tai kävellä läheiselle rannalle. Iltaisin voit ottaa suunnan kohti satamakadun kahviloita ja tavernoja.