Kokemuksia Plataniaksesta

Platanias – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Platanias on yksi Länsi-Kreetan vilkkaimpia lomakohteita. Kylä sijaitsee noin 10 kilometriä Haniasta länteen. Pitkällä ja hienohiekkaisella rannalla on varsinkin kesäaikaan vilkasta. Platanias on myös alueen yöelämän keskus.

Kokemuksia Plataniaksen hotelleista

Lue Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia Plataniaksen suosituimmista hotelleista, jotka ovat saaneet myös korkeat pisteet asiakastyytyväisyydestä. Hotellien asiakasarviot -sivulla voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai hotellista toiselta asiakkaalta.

Kokemuksia Plataniaksen Minos Palace Resort & Spasta

Hotellin saamien asiakasarvioiden kokonaisarvosana 9.2 /10

"Jouduin alkavan flunssan takia tilaamaan huoneeseen vedenkeittimen, teepusseja ja kupin, joka tuotiin veloituksetta. Tilauksen jälkeen minulle soitettiin erikseen, voivatko he tehdä jotain muuta hyväkseni/oloni parantamiseksi. Matkalla mukana olevan vauvaperheen äidin mielestä plussaa oli, että hotelli täytti odotukset ja vauvaperhe oli upgradeattu family sviittiin. Loistavaa! - Pirjo, Vesanto. Kokonaisarvosana hotellille 10/10.

"Kaikki toimi hyvin, aamiainen oli runsas ja erinomainen, palvelu oli hyvää, ympäristö oli kaunis ja siisti. Hotelli oli hyvällä paikalla ja allasosasto ja ranta ihania." - Tiina, Kerava. Kokonaisarvosana hotellille 10/10.

Lue lisää kokemuksia Minos Palace Resort & Spasta

Kokemuksia Plataniaksen Plaza di Porto -hotellista

Hotellin kokonaisarvosana 8.9/10

"+Hyvä sijainti. +Mukava henkilökunta. +Paljon uima-altaita. +Siisti hotelli." - Jussi, Lappeenranta. Kokonaisarvosana hotellille 9.0/10.

" Erittäin hyvät hotellin puitteet, kuten runsaasti uima-altaita jne. Uimaranta oli todella lähellä ja hiekkaranta, joka on se ainoa oikea rantamuoto. Palvelu oli erittäin ystävällistä." - Antti, Espoo. Kokonaisarvosana hotellille 10/10.

Lue lisää kokemuksia Plaza di Porto -hotellista

Tiesitkö, että

Apollomatkojen asiakastyytyväisyys on korkeampi kuin yhdelläkään toisella matkanjärjestäjällä.

Apollomatkoilla on eniten korkeatasoisia hotelleja valikoimassaan.

Apollomatkojen matka on turvallinen valinta, sillä asiakkaiden rahat on turvattu matkajärjestäjän asettamalla vakuudella.

Miksi valita pakettimatka?

  • Valmismatkapaketti sisältää lennot ja hotellin
  • Valikoidut hotellit suosituissa lomakohteissamme
  • Useimmiten suorat lennot kohteeseen
  • Apollomatkojen opaspalvelut paikan päällä