Kaksikerroksinen kaksio

Eri kokoisia ja näköisiä kaksikerroksisia huoneistoja, jotka on rakennettu eri vuosina. Parveke. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Molemmissa kerroksissa kylpyhuone, suihku/amme ja wc. Yläkerroksen kylpyhuoneessa amme, alakerrassa suihku. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kaksio

Eri kokoisia ja näköisiä huoneistoja, jotka on rakennettu eri vuosina. Parveke tai terassi. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kolmio

Eri kokoisia ja näköisiä huoneistoja, jotka on rakennettu eri vuosina. Parveke tai terassi. Kaikissa huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta (toisessa parivuode, toisessa kaksi erillistä vuodetta) ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-6 henkeä.

Superior -kolmio

Superior -kolmioissa on kapeat portaat, jotka johtavat ulkotilaan. Parveke tai terassi. Kaksi erillistä makuuhuonetta, mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai taitettavasta vuoteesta ja yhdistetty minikeittiö/olohuone. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihku ja toisessa amme. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-6 henkeä.

Yksiö

Eri kokoisia ja näköisiä yksiöitä, jotka on rakennettu eri vuosina. Parveke tai terassi. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Kahvinkeitin ja vedenkeitin. Tv. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Osassa huoneistoja rappusia. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.