Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, joista osassa mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista. Huoneessa tulee ahdasta, kun lisävuodetta käytetään. Tv satelliittikanavilla ja minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Silitysvälineet pyynnöstä. Parveke tai maaterassi. Ulkotilojen koko vaihtelee. Joiltakin parvekkeilta on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko. Huomioithan, että kaikissa huoneissa kolmannen henkilön on oltava lapsi.

Huonekoko: noin 16-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen yksiö

Viihtyisiä yksiöitä pohjakerroksessa joissa parivuode makuuhuoneessa. Kylpyhuone yläkerrassa sekä minikeittiö, olohuone ja toinen kylpyhuone alakerrassa. Avoin pohjaratkaisu. Mahdollisuus lisävuoteeseen, jos kolmas ja neljäs henkilö on vuodesohvalla nukkuva lapsi. Liesi, jääkaappi, miniuuni, vedenkeitin, pressopannu ja yksinkertaiset keittiövälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Silitysvälineet pyynnöstä. Parveke allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yksiö

Viihtyisiä studiohuoneistoja minikeittiöllä. Liesi, jääkaappi, miniuuni, vedenkeitin, pressokeitin ja yksinkertaiset keittiövälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Silitysvälineet pyynnöstä. Maaterassi, maaparveke tai parveke. Ulkotilojen koko vaihtelee, kaikkiin kuljetaan portaita pitkin. Ostasta huoneistoja on allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.