2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parvekkeella ja uima-allasnäkymällä. Alakerrassaolohuone ja minikeittiö ja kylpyhuone. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Parvella parivuode ja kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Avoin pohjaratkaisu. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, pieni uuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Wifi, ilmastointi ja tallelokero sisältyy. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai maaterassilla eri kokoisina. Osassa merinäköala, rajoitettu merinäköala tai näkymät altaalle. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista. Huoneessa tulee ahdasta, kun lisävuodetta käytetään. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Silityslauta ja -rauta lainattavissa vastaanotosta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle joista 1 lapsi.

Yksiö

Erikokoisia yksiö maaterassilla, maaparvekkeella tai parvekkeella. Osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Kaikille ulkotiloille kuljetaan portaita pitkin. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa liesi, jääkaappi, miniuuni, vedenkeitin, pressokeitin ja yksinkertaiset keittiövälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.