Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, osassa mahdollisuus lisävuoteeseen nojatuolista lapselle. Huoneissa maaterassilla kolmannen henkilön tulee olla lapsi. Huoneesta tulee ahdas, kun sinne pedataan lisävuode. Satelliitti-tv ja minijääkaappi, maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, osassa parvekkeita on merinäköala ja rajoitettu merinäköala. Ulkotilojen koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16-20 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, joissa minikeittö. Keittolevyt, jääkaappi, miniuuni, vedenkeitin, kahvipannu ja yksinkertainen keittiövarustelu. Satelliitti-tv ja puhelin, maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaterassi tai maaparveke. Ulkotilojen koko vaihtelee, kaikkiin kuljetaan portaita pitkin. Osassa yksiöitä on allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-23 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yksiö kahdessa kerroksessa

Viihtyisiä yksiöitä kahdessa kerroksessa, yksiöissä on makuuhuone ja kylpyhuone ylemmässä kerroksessa sekä minikeittiö, olohuone ja toinen kylpyhuone alakerrassa. Parivuode. Avoin pohjaratkaisu. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta lapsille. Keittolevyt, jääkaappi, miniuuni, kahvipannu, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Satelliitti-tv ja puhelin, maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Silitysvälineet pyynnöstä. Parveke allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.