Kokemuksia Platanias Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 296 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-01


8 10:stä

+
Ihanat kissat pihalla. Sijainti hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-26


10 10:stä

+
Siisti kauttaaltaan, kaikki ehjää ja toimivaa. Hotelli oli ulkoasultaan parempi kuin esitteissä. Henkilökunta perinteinen kuten kreikkalaisissa on, miellyttävää.
-
Aamupala aika suppea ja ne mitä olis pitänyt olla lämpimiä kuten perunat ja nakit olivat jokapäivä ihan kylmiä. Kaksi kertaa tilasin ruoan ja molemmilla kerroilla pettymys. Kanasouvlaki oli vetinen ja kovin vaalea, mietin kypsyyttä ja burgeri oli kokonaisuudessaan kylmä, vaikka siinä pihvi oli ihan mustaksi poltettu. Uima-altaalla ei ollut mitään valvontaa. Allasalueen tuoleja röyhkeimmät varasivat joo aamulla pyyhkeillä itselleen ja tulivat vasta todella myöhään, näin ollen niitä ei voinut muut käyttää koko aamupäivän aikana. Aiemmissa hotelleissa on ollu allasalueen säännöissä ettei tuoleja saa varata ha hlökunta kerää tavarat tuoleilta pois mikäli niitä sinne jätetään, minusta tämä on reilua. Rannalla olevilla tuoleilla ei käynyt hlökunta koskaan kysymässä tilaushalukkuutta, eikö se kannattaisi? Aikaa kyllä olisi ollut, nimittäin ruuhkaa ei ollut.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


9 10:stä

+
Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Rannan läheisyys. Kiva ulko ravintola. Allasalue hyvä.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


9 10:stä

+
Kiva yllätys oli iso vesipullo jääkaapissa. Saavuimme hotelliin myöhään. Myös parvekkeet olivat siistit, kalusteet kivat sekä pyykinkuivausteline ja pyykkipojat tarpeellisia. Ilmastointi oli aina äänekäs eikä puhelin toiminut huoneessani (216).
-
Koska lennot Haniasta lähtee myöhään ja huoneet pitää luovuttaa jo klo 11, olisi hienoa jos yleiset suihkutilat olisivat paremmat. Nyt ne tulvivat vedessä ja tilat ovat epämiellyttävät. Tietenkin hyvä hotellille, että kaikki huoneet ovat varattuna hiljaisemman ajanjakson jälkeen.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


8 10:stä

+
Sijainti oli hyvä. Siisteys kaikissa tiloissa.
-
Ravintolan iltaruokailuun ja lähinnä sen valaistukseen ja tunnelmaan kannattaisi panostaa. Pimeässä joutui syömään. Melkeinpä tästä syystä ei puolihoitoa kannata ottaa: selvästi mukavampia ravintoloita on kivenheiton päässä

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


4 10:stä

+
Sijainti
-
Allasbaari auki

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


8 10:stä

+
Hyvä sänky+tyynyt. Siivous OK. Miellyttävä henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


9 10:stä

+
Ilmastointi ja WiFi huoneessa
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Platanias Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

114 arvostelua
Erinomainen
 
40
Erittäin hyvä
 
53
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2019

Kirjoittanut Gate10 Helsinki, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Huone pieni, mutta kelpasi kyllä. Haastavuutta luo hiukan se,että avaimia huoneeseen saa vain yhden. Avaimiin on juotettu yhteen pienempi avain jolla sähköt ja ilmastointi toimii. Tullessamme oli jo pilkkopimeää ja sähköt käynnistävää pientä avaimenreikää oli vieraassa paikassa vaikea löytää. Ilmastointi toimii vain kun ovet ovat kokonaan kiinni, huoneessa oli terassi, mutta siellä ollessa piti olla oven raolla jotta sisään pääsi takaisin. Ilmastointi ei tällöin toiminut. Ovea ei voinut sulkea sillä avain oli kiinni sähköt käynnistävässä lukkopesässä. Huoneestamme löytyi myös muutama torakka. Vettä suihkussa oli haasteellista säätää sopivaksi, tahtoi olla jokatapauksessa joko tulikuumaa tai jääkylmää. Lämpötila vaihteli itsekseen kesken suihkun. Kaunis paikka muuten. Aamiainen oli todella suppea, sisälsi leipää, turkkilaistajogurttia ja pekonia. Huoneessa oli "parisänky", mutta kovin lähekkäin ei voi nukkua sillä "parisänky" on vain kaksi yhteen työnnettyä pientä sänkyä, jotka erkani toisistaan helposti.

 
5.10.2018

Kirjoittanut annesQ8708DE Nederpurmo, Suomi

Loma ystävien kera 😍

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Ranta ihan vieressä. Uinin lomassa helppo käydä välillä pizzalla tai muuta suolapalaa. Henkilökunta oli loistava ja hotellissa kodin omainen tunnelma. Voisin tulla tänne uudestaan.

 
1.8.2021

Kirjoittanut Elena B

A very good choice

Excellent hotel with delicious breakfast and very friendly staff (especially the younger receptionist). Tables to have breakfast lunch dinner basically on the beach. Comfortable and very clean rooms.Good location for different trips. I'd definitely book it again.

 
13.7.2021

Kirjoittanut julien0510 Aarhus, Tanska

Good place for vacation

The hotel was overall very good - good location, basically at the beach, good pool areas, great food and sweet staff with good service. The rooms are fine, not as modern and nicely as the outside areas. Only cons about this is that our balcony was directly in the sunlight all day, so it wasn't able to use doing day-time because of the heat. And the aircon can only be turned on when "at home", so it was very warm to get back to the hotelroom after a day at the pool/beach or after a day trip. But overall we liked it a lot and would definitely come back for another vacation.

 
25.6.2019

Kirjoittanut Pressi81

Food

The best gyros ever in my life. Well done chef. Friendly staff and breathtaking view. We will visit you whenever we come to Chania. We loved the service and the food. Just beautiful!!! Good luck and keep up