Myrion Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Myrion Beach on moderni hotelli aivan rannalla viihtyisässä Geranissa Kreetalla. Nauti elegantista allasalueesta, kahdesta ravintolasta ja aktiviteeteista, kuten kuntosalista ja padelista. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneen omalla altaalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior -huoneita jaetulla altaalla 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Junior-sviittejä 2-3 hengelle. Superior -huoneita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 8 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 34 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Myrion Beach Kreetan Gerani on aivan uusi, moderniin tyyliin rakennettu hotelli. Elegantilla ja vehreällä allasalueella on suuri allas lastenosiolla sekä allasbaari, josta tilata raikkaita juomia. Hotellin vierellä on hiekkaranta, jossa voit pulahtaa kristallinkirkkaaseen veteen. Sekä altaalla että rantaalla on maksuttomia pyyhkeitä ja aurinkotuoleja ja -varjoja. Erillinen lastenallas. Allas/snackbaari avoinna päivisin.

Hotellilla on noutopöytäravintola, jossa tarjotaan aamiaista, lounasta ja illallista. À la carte-ravintola Thymari on auki illallisaikaan. Teemaillallisia buffet-ravintolassa parina iltana viikossa. Aulabaari. Treenaa maksuttomalla kuntosalilla (yli 18-vuotiaille, nuoremmat aikuisen seurassa) sekä padel (välineiden vuokraus lisämaksusta, kentän käyttö maksutta). Iltaohjelmaa ja musiikkia parina iltana viikossa.

Geranin kylän viihtyisä keskusta sijaitsee noin 1 kilometrin päässä, täällä sinua odottaa aito kreikkalainen tunnelma tavernoineen ja kahviloineen. Täältä löytyy myös leipomo sekä tilava ranta. Mikäli haluat tutustua lähistöön paremmin, voit lähteä paikallisbussin kyydillä suosittuun Haniaan tai Plataniakseen.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)