Juniorsviitti

Juniorsviittejä kahdessa kerroksessa. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Alakerrassa on olohuone ja kylpyhuone, yläkerrassa parivuode tai kaksi yhden hengen vuodella. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välissä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala ja osassa näkymät joelle. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita, joissa on terassi tai parveke. Huoneet koostuvat olohuoneesta ja makuuhuoneesta, joiden välissä on liukuovi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone jaetulla altaalla

Superior -huoneita, joissa on maaterassilta pääsy jaetulle altaalle. Terassilla on tuoleja, aurinkotuolit sekä rappuset altaaseen. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdolisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.