Grand Suite omalla altaalla

Grand Suite toisessa kerroksessa omalla altaalla, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla ja merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 38-42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä kahdessa kerroksessa parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella yläkerroksessa, mahdollisuus lisävuoteeseen alakerroksessa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc alakerrassa. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 30-38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 24-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä mahdolisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta, liukuovi erottaa nämä tilat. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 28-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä/1-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -huone jaetulla altaalla

Superior -huoneita jaetulla altaalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdolisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Maaterassi jaetulla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 30-31 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Sviitti omalla altaalla

Sviitti omalla altaalla toisessa kerroksessa, parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Pieni jääkaappi. Minibaari pyynnöstä ja lisämaksusta. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: 35-38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 neliötä.