Kontokali Bay

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Elegantti hotelli Kontokali Bay Korfulla on hyvällä sijainnilla rannalla. Täällä voit nauttia useista hyvistä ravintoloista sekä maksuttomasta spasta ja kuntosalista. Allasalueella on upea infinity-allas, josta on kauniit merimaisemat, sekä kasveja luomassa rentouttavaa tunnelmaa. Mikäli kaipaat pientä ekstraa, varattavissa on kahden hengen huoneita omalla altaalla.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle. Perhehuoneita 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäkyvyys, ilmastointi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2422 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tasokas hotelli Kontokali Bay sijaitsee meren äärellä, noin 6 kilometriä Korfun kaupungista. Mukava allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Erillinen lastenallas lastenkerhon läheisyydessä, joka sijaitsee hieman kaumpana pääaltaasta ja muista palveluista. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Sisäallas.

Neljä ravintolaa. Pääravintola Horizonissa tarjolla on aamiaispöytä ja välimerellinen illallispöytä. Rantataverna Marina. À la carte -ravintola Asteriaksessa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Rantaravintola Paréa, jossa tarjolla on kreikkalaisia mezejä lounaaksi ja illalliseksi. Kaksi baaria: toinen aulassa sijaitseva Panorama ja rannalla sijaitseva Alegro. Elävää musiikkia ja viihdettä joka ilta. Pääravintola Horizontissa on erillinen osio aikuisille kun ravintolassa on paljon hotellin vieraita.

Spa, jonne hotellin vierailla on maksuton pääsy. Spassa on lämmitetty allas, jacuzzi, sauna, höyrysauna, kuntosali ja rentoutumishuone. Spassa on 11 hoitohuonetta, joista kaksi on suurempaa pareja varten. Tarjolla on erilaisia lisämaksullisia hoitoja kuten hierontaa, body wrap-vartalonaamioita sekä aromaterapiaa. Spassa on myös uusi wellness -konsepti, jossa on mm. ravintoneuvontaa ja hoitoja luonnontuotteilla. Spahan ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat vieraat.

Hotellin oma lastenkerho ja leikkipaikka. Maksuttomia urheiluaktiviteetteja, kuten pöytätennistä, tikanheittoa ja rantalentopalloa. Aktiviteettiohjelma, jossa tarjolla on mm. maksutonta joogaa, venyttelyä, aerobiciä ja vaellusta. Tenniskenttä, lisämaksusta iltaisin. Vesiurheiluaktiviteetteja ja biljardia lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton hotellibussi Korfun kaupunkiin (meno-paluu) päivittäin, varaa paikkasi vastaanotosta. Paikallisliikennettä. Hotelli tarjoaa kuljetuksen Korfun kaupunkiin ja takaisin päivittäin, bussi lähtee hotellilta klo 09:30 ja palaa Korfun kaupungista klo 13:30.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiaispöytä, lounas ja illallinen)

Hyvä tietää

  • Hotellilla on ISO 22000:2005 -sertifikaatti elintarviketurvallisuudesta.
  • Hotellilla on EU:n Sininen Lippu puhtaasta merivedestä, turvallisuudesta, palvelusta ja ympäristötietoudesta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kuvat kesään mennessä kunnostetuista kahden hengen huoneista merinäköalalla ovat luonnoksia. Päivitämme oikeat kuvat heti niiden saavuttua. Luonnokset voivat poiketa lopputuloksesta.

Hotellit Dassia, Gouvia & Kontokali

Louvre

Perheomisteinen Louvre sijaitsee keskellä suosittua Gouviaa ja täällä toivottaa tervetulleeksi viihtyisällä tunnelmallaan. Hotelli on pieni ja yksinkertainen, mutta tarjoaa monia mukavuuksia lomallesi kuten altaan, aamiaisen sekä merenläheisen sijainnin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta soveltuu Louvre erityisen hyvin sinulle, joka haluat majoittua lähellä Gouviaksen palveluita ja nauttia ihanista päivistä rannalla.

Cook's Club Corfu

Cook's Club Corfu on trendikäs hotelli, joka on nuorten aikuisten suosiossa. Hotelli on tyylikäs, kauniisti sisustettu, aikuisille suunnattu hotelli, jossa voit rentoutua kuunnellen DJ:n soittamaa musiikkia. Hotellin ravintola tarjoilee maukkaita ruokia ja baari valmistaa raikkaita juomia. Hotelli toivottaa tervetulleeksi vain yli 16-vuotiaat vieraat. All Inclusive sisältyy matkan hintaan!