Kontokali Bay

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Puoli- tai täysihoito lisämaksusta
  • Varaa huone omalla altaalla
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Elegantti hotelli Kontokali Bay Korfulla on hyvällä sijainnilla rannalla. Täällä voit nauttia useista hyvistä ravintoloista sekä maksuttomasta spasta ja kuntosalista. Rauhallisen allasalueen ympärillä on puita ja kasveja luomassa rentouttavaa tunnelmaa. Mikäli kaipaat pientä ekstraa, varattavissa on kahden hengen huoneita jaetulla altaalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle. Perhehuone 3-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Todella korkealuokkainen hotelli lähes kaikin tavoin.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2190 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tasokkas hotelli Kontokali Bay sijaitsee meren äärellä, noin 6 kilometriä Korfun kaupungista. Mukava allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Erillinen lastenallas lastenkerhon läheisyydessä, joka sijaitsee hieman kaumpana pääaltaasta ja muista palveluista. Sisäallas. Neljä ravintolaa. Pääravintola Horizonissa tarjolla on aamiaispöytä ja välimerellinen illallispöytä. Rantataverna Marina. À la carte -ravintola Asteriaksessa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Rantaravintola Paréa, jossa tarjolla on kreikkalaisia mezejä lounaaksi ja illalliseksi. Kaksi baaria: toinen aulassa sijaitseva Panorama ja rannalla sijaitseva Alegro. Elävää musiikkia ja viihdettä joka ilta. Pääravintola Horizontissa on erillinen osio aikuisille kun ravintolassa on paljon hotellin vieraita.

Spa, jonne hotellin vierailla on maksuton pääsy. Spassa on lämmitetty allas, jacuzzi, sauna, höyrysauna, kuntosali ja rentoutumishuone. Spassa on 11 hoitohuonetta, joista kaksi on suurempaa pareja varten. Tarjolla on erilaisia lisämaksullisia hoitoja kuten hierontaa, body wrap-vartalonaamioita sekä aromaterapiaa. Spassa on myös uusi wellness -konsepti, jossa on mm. ravintoneuvontaa ja hoitoja luonnontuotteilla. Spahan ovat tervetulleita yli 16-vuotiaat vieraat. Aikuiset saavat kerran loman aikana 15 minuutin maksuttoman hieronnan.

Hotellin oma lastenkerho ja leikkipaikka. Maksuttomia urheiluaktiviteetteja, kuten pöytätennistä, tikanheittoa ja rantalentopalloa. Aktiviteettiohjelma, jossa tarjolla on mm. maksutonta joogaa, venyttelyä, aerobicciä ja vaellusta. Tenniskenttä, lisämaksusta iltaisin. Vesiurheiluaktiviteetteja ja biljardia lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton hotellibussi Korfun kaupunkiin (meno-paluu) päivittäin, varaa paikkasi vastaanotosta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puoli- tai täysihoito lisämaksusta.

Puolihoidon varanneet voivat syödä á la carte-ravintolassa lisämaksusta. Illallinen voidaan myös vaihtaa lounaaseen.

Hyvä tietää

Hotellilla on ISO 22000:2005 -sertifikaatti elintarviketurvallisuudesta.

Hotellilla on EU:n Sininen Lippu puhtaasta merivedestä, turvallisuudesta, palvelusta ja ympäristötietoudesta.

Hotelli on voittanut TripAdvisorin Certificate of Excellence Award 2018 -palkinnon.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.