Cook's Club Corfu

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Cook's Club Corfu on trendikäs hotelli, joka on nuorten aikuisten suosiossa. Hotelli on tyylikäs, kauniisti sisustettu, aikuisille suunnattu hotelli, jossa voit rentoutua kuunnellen DJ:n soittamaa musiikkia. Hotellin ravintola tarjoilee maukkaita ruokia ja baari valmistaa raikkaita juomia. Hotelli toivottaa tervetulleeksi vain yli 16-vuotiaat vieraat. All Inclusive sisältyy matkan hintaan!

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle. Bay-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneisto sekä allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 483 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 650 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Cook's Club Corfu on ylellisen minimalistisesti ja maanläheisin sävyin sisustettu hotelli. Tervetuloa tähän moderniin ja urbaaniin hotelliin! Hotelli on erinomainen valinta sinulle, kun matkustat ilman lapsia ja kaipaat hotellilta trendikästä tunnelmaa, hyvää ruokaa, maukkaita cocktaileja ja kansainvälisiä DJ:tä jotka soittavat musiikkia aamusta iltaan.

Cook's Club Corfuun voi majoittua vain yli 16-vuotiaat. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja voit nauttia lomapäivistä aurinkotuolissa rentoutuen. Mikäli mieluummin upotat varpaasi mereen, voit kävellä läheiselle Komeno Bayn rannalle. Mukavan kävelymatkan päässä on kauppoja, baareja, ravintoloita ja illanviettopaikkoja.

Viihtyisällä ja hyvinsuunnitellulla allasalueella on allas, aurinkotuoleja, aurinkovarjoja, allaspyyhkeitä sekä allasbaari, joka tarjoilee juomia ja soittaa musiikkia aamusta iltaan klo 10.00-17.00.

Cook's Clubilla on kolme ravintolaa. Cantinassa voit nauttia hyvän ja terveellisen aamiaispöydän, mannermaisen aamiaisen, lounaan sekä illallisen valmiista menusta, jossa on vaikutteita aasialaisista ja kreikkalaisista keittiöistä. Á la carte -ravintola Campiello tarjoilee klassisia korfulaisia annoksia pienellä twistillä, ja kesällä 2024 hotelliin avataan myös Smoke Grill á la carte -ravintola, jossa on tarjolla grilliruokia. Pöytävaraus vaaditaan á la carte-ravintoloihin. Captain Cook's allasbaarissa voit nauttia juomia ja kevyempiä annoksia. Aulabaari.

Hotellilla on spa, jossa sauna, hamam, ja hierontaa - kaikki lisämaksusta. Voit osallistua jooga-, pilates- ja aerobic-tunneille. PT-ohjaus lisämaksusta. Tennis, ohjatut tunnit lisämaksusta. Viihdeohjelmaa useita kertoja viikossa, joka ilta Captain Cook's Barissa on DJ:n soittamaa musiikkia.

Wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu klo 6.00-01.00. Kioski ja kauppa. Hotellissa ei käy käteinen. Noin 750 metriä Gouviaan ja Gouvia Beach rannalle noin 650 metriä. Rannalle kulkiessa on ylitettävä liikennöity tie. Noin 6 kilometriä Korfun kaupunkiin.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiainen ravintola Cantinassa, klo 5.00-7.00.
  • Aamiaispöytä ravintola Cantinassa, klo 7.00-10.00.
  • Mannermainen aamiaispöytä ravintola Cantinassa, klo 12.30-19.30.
  • Kesällä 2024 sisältyy myös lounas Captain Cook's poolbarissa, klo 12.00-17.00.
  • ''All Day Dining'' valmiilta listalta ravintola Cantinassa, klo 12.30-19.00.
  • Illallinen valmiista menusta ravintola Cantinassa, klo 19.00-21.30.
  • Yksi illallinen loman aikana á la carte -ravintola Campiellossa, klo 19.00-1.00.
  • Yksi illallinen/vierailu Smoke Grill à la carte -ravintolassa, klo 19.00-22.30.
  • Rajoittamattomasti paikallisia ja valikoituja kansainvälisiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia aulabaarista, klo 10.00-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Dassia, Gouvia & Kontokali

Kontokali Bay

Elegantti hotelli Kontokali Bay Korfulla on hyvällä sijainnilla rannalla. Täällä voit nauttia useista hyvistä ravintoloista sekä maksuttomasta spasta ja kuntosalista. Allasalueella on upea infinity-allas, josta on kauniit merimaisemat, sekä kasveja luomassa rentouttavaa tunnelmaa. Mikäli kaipaat pientä ekstraa, varattavissa on kahden hengen huoneita omalla altaalla.

Louvre

Perheomisteinen Louvre sijaitsee keskellä suosittua Gouviaa ja täällä toivottaa tervetulleeksi viihtyisällä tunnelmallaan. Hotelli on pieni ja yksinkertainen, mutta tarjoaa monia mukavuuksia lomallesi kuten altaan, aamiaisen sekä merenläheisen sijainnin. Keskeisen sijaintinsa ansiosta soveltuu Louvre erityisen hyvin sinulle, joka haluat majoittua lähellä Gouviaksen palveluita ja nauttia ihanista päivistä rannalla.