Bay-huone

Bay-huone, joissa on parveke tai terassi ja näkymät Kommeno-lahdelle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vesipullo jääkaapissa - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrelasi suihkuun ja wc:hen. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, josta näkymä ympäristöön. Parivuode tai erilliset vuoteet. Jääkaappi. Pullo vettä jääkaapissa saapumisen yhteydessä, täydennys päivittäin. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrettu lasiseinä suihkuun ja vessaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Terassilla on tuoleja ja pöytä sekä kaksi aurinkotuolia. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vesipullo jääkaapissa - täytetään päivittäin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrelasi suihkuun ja wc:hen. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.