Bay-huone

Bay-huone, joissa on parveke tai terassi ja näkymät Kommeno-lahdelle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vesipullo jääkaapissa - täytetään päivittäin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrelasi suihkuun ja wc:hen. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, josta näkymä ympäristöön. Parivuode tai erilliset vuoteet. Jääkaappi. Pullo vettä jääkaapissa saapumisen yhteydessä, täydennys päivittäin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrettu lasiseinä suihkuun ja vessaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vesipullo jääkaapissa - täytetään päivittäin. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Avoin pohjaratkaisu kylpyhuoneeseen, huurrelasi suihkuun ja wc:hen. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.