Kokemuksia Kontokali Bay -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Monipuoliset palvelut hotellialueella, siisteys, henkilöstö ja ehdottomasti ilmaiset kuljetukset Korfun kaupunkiin. Hop on Hop off - bussi hyvä tapa tutustua lähialueisiin / nähtävyyksiin .
-
Ylitti odotukset ! Parannusehdotus: voisiko hotellin bussikuljetuksia lisätä siten, että kuljetus toimisi myös iltaisin? Paikallisbussi toki helppo myös tähän tarkoitukseen, mutta aikataulut epäsäännölliset. Apollolta toivoisin aktiivisempaa tiedottamista esim paikallisista tapahtumista. Nyt moni missasi kaupungissa olleen saarien juhlan ja siihen liittyvät esitykset, kun tietoa ei tullut vaan osuimme sattumalta paikalle.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-25


9 10:stä

+
Merinäkyvyys, ilmastointi.
-
Hiukan kova patja, kun mihin olen tottunut kotona.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-07


9 10:stä

+
Aamupala, ilmaiset aurinkotuolit ja ihana ranta.
-
Missään ei oltu kerrottu, että hotellilta oli pimeän aikaan huono kulkureitti kylälle syömään. Pelkkä hotellilla syöminen olisi ollut hirveän kallista ja tylsää.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-23


10 10:stä

+
Palvelu. Oma allas pulahtamiseen.
-
Huone itsessään kaipaa jo päivitystä kuluneisuuden vuoksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


3 10:stä

+
Väliovi huoneiden välissä. Toki tämän varaamusesta jouduimme maksamaan extraa, mikä on mielestäni varsin erikoista
-
Hotellin luokitus oli 5 tähteä varatessamne sen (nyt huomaan, että luokitus on enää 4). Odotukseni oli, että palvelu, siisteys jne olisi sen mukaista. Huoneemme eivät vastanneet netti-sivuilla olleita raikkaita kuvia. Layout oli sama, mutta materiaali ja huonekalut olivat nuhjuisia ja tunkkaisen välisiä (80-lukua). Siivouksen tasossa oli toivomisen varaa. Altaalla/rannalla ei ollut lainkaan hengenpelastajaa töissä. Henkilökunta ei auttanut lainkaan mm varjojen avaamisen kanssa. Ravintoloissa palvelu oli nihkeää. Sina ei edes tervehditty. Mitään pientä extraa ei ollut. Tällä tarkoitan esim lasten huomioimista pienellä jutustelulla.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


5 10:stä

+
Hotellissa ei mikään ollut parasta. Hyvin standardi ok hotelli. Vastaanottoaula oli hieno ja antoi odottaa sitä mitä odotettiin. Palvelu sen sijaan oli standardia ei erityisen hyvää.
-
Olen häkeltynyt sitä että hotelli oli saanut niin hyviä arvosteluita. Hotelli oli ominaisuuksiinsa, palveluunsa ja ruokiinsa nähden totaalisen ylihinnoiteltu. Matka hotellille läpi suttuisen kujan oli myös suuri miinus, matka oli naisena illalla pelottava. Siitä pitäisi mainita hotellin esittelyssä tarkemmin. Olen ollut monta kertaa tätä ennen Korfulla ja tämä oli huonoin kokemus hotellista. Olen ollut sekä *** että ***** hotelleissa ja tämä oli tosiaan hinta-laatusuhteeltaan ehdottomasti huonoin kokemus. Kuvauksessa voisi tuoda enemmän esille sen että kyse perustason hotellista jossa lapset sallittuja mutta ei toivottuja (hiljaisuus siellä ja täällä ja span alaikäraja kaikkina aikoina hyvin korkea (16 jos muistan oikein - lapseni 10v on ollut muissa hotelleissa spassa ehdolla että jos ei osaa käyttäytyä spa etiketin mukaan täytyy poistua mikä on täysin oikein ja hyvä asia minusta).

Vahvistettu asiakas: 2023-07-08


10 10:stä

+
Kaikki kohdallaan (ruoka ja juoma ehkä hiukan tyyriit) ja vielä kivat iltaohjelmat joka ilta. Upea palvelu, todella ystävällinen ja auttavainen henkilökunta.
-
Huone aika napakka neljälle, mutta en ainakaan itse löytänyt muuta vaihtoehtoa, kun emme halunneet kahta erillistä huonetta. Kuitenkin kaunis huone, hyvä ilmastointi, ihanat tuotteet pesuhuoneessa, viileä suojaisa terassi.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-01


9 10:stä

+
Laatu
-
Uima-altaan vesi oli kylmää

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


9 10:stä

+
Ranta-alue
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-27


10 10:stä

+
Kaunis sijainti. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä ruoka.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kontokali Bay -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

2443 arvostelua
Erinomainen
 
1643
Erittäin hyvä
 
573
Hyvä
 
161
Ei kovin hyvä
 
45
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

16.6.2024

Kirjoittanut bruno d Harnes, Ranska

Séjour parfait au Kontokali Bay Hôtel!

Dix ans que nous n’étions pas venus au Kontokali Bay Hôtel. Pourquoi avoir attendu si longtemps, ce fut un formidable séjour ! L’hôtel a une situation parfaite sur une presqu’île à 6km de l’aéroport et de la ville de Corfou. La navette de l’hotel, disponible le matin est tres pratique pour se rendre à Corfou ville, parce que stationner là bas est quasiment impossible. Très confortable et calme, c’est un endroit idéal pour se reposer ou partir à la découverte de l’île. Le personnel est aux petits soins, de la réception, aux femmes de chambre, bagagiste etc... Une mention particulière et des félicitations pour le personnel des restaurants, Kostas Dukas, Maître d’Hôtel et toute la Team, Lambros, Gregory, vraiment merci à tous pour votre professionnalisme et gentillesse. L’hôtel est équipé aussi d’un Spa luxueux que nous n’avons pas utilisé. Bien évidemment, si nous devions revenir à Corfu, je sais où nous reviendrions.

 
31.5.2024

Kirjoittanut Jbertens

Hotel aan zee met goede voorzieningen en vriendelijk personeel

We hebben genoten van een heerlijk verblijf in het mooie Kontokali beach resort met spa. Onze hotelkamer met mooi uitzicht aan de tuinzijde was niet erg ruim, maar was wel heel schoon en goed voorzienend met onder andere airconditioning, koelkastje en waterkoker voor koffie en thee. Bij aankomst stond er iets lekkers voor ons klaar wat wij wel konden waarderen. Het ontbijt was grandioos, zo ook het diner met elke avond een ander smaakvol thema. Alle bediening in het restaurant is erg vriendelijk en attent, met speciale dank aan Angelo en Anthogonia! Maar zeker ook aan alle andere medewerkers die het je zo naar je zin maken. Hotel heeft een eigen groot privé strand. In de avond is er entertainment. Vanuit hotel kun je excursies boeken en bieden ze je gratis busvervoer naar Corfu stad aan. Al met al is dit een heerlijke vakantiebestemming en zullen zeker nog eens terugkomen!

 
27.5.2024

Kirjoittanut CHR J

Empfehlung

Großzügige Hotelanlage, sehr gepflegt, ruhig, nettes und umsichtiges Personal. Restaurant Asterias ausgezeichneter Service, hervorragende Speisen und Weine. Zu Fuss sind in der näheren Umgebung nette kleine griechische Restaurants zu empfehlen.

 
27.5.2024

Kirjoittanut Anita B

Der Gast ist König - griechische Gastfreundschaft par excellence

Es ist schon wieder fast eine Woche her, dass ich die wunderschöne Insel und das Hotel verlassen musste. Ich hatte einen wunderbar entspannenden Urlaub und das Hotel und die Hotelanlage hat (fast) keine Wünsche offen gelassen. Sauber, ruhig, alles Technische funktionierte, gut gepflegt, wunderschöner Garten mit betörend duftendem Jasmin. Einfach herrlich! Das Personal ist hervorragend geschult, freundlich und stets hilfsbereit und ansprechbar. In bester Erinnerung bleiben mir Angelos und Antigoni im Horizon Restaurant, mit denen ich bei Gelegenheit herrlich plaudern konnte. Das Essen war gut und reichlich, der Wein, ob Flasche oder Glas ausgezeichnet. Was ich jedoch sehr vermisst habe, waren typisch griechische Grillgerichte am Abend, frisch Gegrilltes gab es nur gegen Aufpreis mittags im Strandrestaurant. Die Live Acts am Abend waren fantastisch. Ausgezeichnete Künstler/Bands denen ich immer gerne zugehört habe. Top!

 
23.5.2024

Kirjoittanut Dana C

Bester Service

Die Bedienung im Restaurant und der Service dort waren wunderbar. Besonders freundlich wurden wir von Vasiliki bedient, sie war stets freundlich und umsichtig und hatte immer einen Blick auf die Bedürfnisse der Gäste. Sie war sehr schnell und hat sich sehr um uns gekümmert. Vielen Dank ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️