Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Huoneet, joissa on merinäköala, remontoidaan kesäksi 2024. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointia ohjataan keskitetysti matalasesongin aikaan. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on oma allas. Ulkotilassa on kaksi aurinkotuolia. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai erilliset sängyt. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi keskusohjattu matalasesonkina. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala. Huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungalow-osassa. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta, huoneiden välillä on liukuovi. Päärakennuksen perhehuoneissa on parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Bungalow-osan perhehuoneissa on parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointia ohjataan keskitetysti matalasesongin aikaan. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.