Kahden hengen huone

Raikkaita kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungalow-osassa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo viiniä ja vettä. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointia ohjataan keskitetysti matalasesongin aikaan. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, osassa merinäköala. Osassa kahden hengen huoneita on ulkotila omalla altaalla ja näkymällä puutarhaan. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita päärakennuksessa tai bungalowissa. Parivuode tai erilliset sängyt. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Taulu-tv satelliittikanavilla ja matkapuhelin paikallisilla tiedotteilla, navigaatiolla sekä maksuttomilla paikallisilla ja kansainvälisillä puheluilla ympäri saarta. Saapumisen yhteydessä huoneessa odottaa viinipullo ja vesipullo. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi keskusohjattu matalasesonkina. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, jotka sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungalow-osassa. Päärakennuksen perhehuoneissa on parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Bungalowien perhehuoneissa on parivuode ja kaksi erillistä sänkyä. Molemmissa tapauksissa huoneissa on väliovi makuuhuoneeseen.

Tv satelliittikanavilla ja matkapuhelin paikallisilla tiedotteilla, navigaatiolla sekä maksuttomilla paikallisilla ja kansainvälisillä puheluilla ympäri saarta. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo viiniä ja vettä. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Ilmastointi, joka on keskusohjattu matalasesonkina. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.