Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala. Huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungalow-osassa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointia ohjataan keskitetysti matalasesongin aikaan. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo viiniä ja vettä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on oma allas. Ulkotilassa on kaksi aurinkotuolia. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai bungalowissa. Parivuode tai erilliset sängyt. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Saapumisen yhteydessä huoneessa odottaa viinipullo ja vesipullo. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointi keskusohjattu matalasesonkina. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Siivous 7 krt/vk.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke. Osasta merinäköala. Huoneet sijaitsevat joko päärakennuksessa tai bungalow-osassa. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneosasta ja olohuoneosasta, huoneiden välillä on liukuovi.

Päärakennuksen perhehuoneissa on parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Bungalow-osan perhehuoneissa on parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Ilmastointia ohjataan keskitetysti matalasesongin aikaan. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Saapumisen yhteydessä huoneessa on pullo viiniä ja vettä. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.