Apolis

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Merinäköala, ilmastointi
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 322 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli. Isolta allasalueelta on hienot näkymät merelle. Merivesialtaassa on erillinen osio lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Pieni kuntosali. Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta.

Maksuton wifi. Liikenne hotellin läheisyydessä voi tuntua häiritsevältä osassa huoneita. Hotellialueella on korkeuseroja. Korkeuseroja myös rannalle ja keskustaan kävellessä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallinen)

Lounaalla ja illallisella valikoima alku -ja pääruokia, joista valita.

Päivitämme sivustoamme

Päivitys tehdään tänä iltana puolenyön ja 02:00 välisenä aikana. Päivityksen aikana ei ole mahdollista varata matkoja tai kirjautua Minun Lomani -sivulle.

Hotellit Amopi

Lakki Studios

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.

Aegean Village

Meillä on ilo ilmoittaa, että suosittu Aegean Village Karpatoksella liittyy nyt Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon. Täällä sinua odottaa rento ilmapiiri, hiljattain rakennettu kuntosali, joogaa useita kertoja viikossa ja mahdollisuus todelliseen lomaylellisyyteen hiljattain rakennetuissa deluxe-sviiteissä, joissa on oma uima-allas.

Sophia

Hotel Sophiassa Amopissa Karpathoksella odottaa rauhallinen ja rento loma perheystävällisessä ilmapiirissä. Hotelli, jossa on viihtyisä allasalue, sijaitsee rauhallisella maaseudulla lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.