Lakki Studios

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Isompia yksiöitä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 47 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lakki Studiosissa on viihtyisä ja aito tunnelma, ja se sijaitsee kukkulalla kävelymatkan päässä Amopin rannasta. Aamiainen tarjoillaan vastaanottorakennuksessa.

Hotellilla on tasanne, jossa voi harrastaa esimerkiksi joogaa loman aikana. Hotelli ei järjestä joogatunteja tai tarjoa varusteita siihen. Lakki Studiosin vieraat saavat käyttää naapurihotelli Apoliksen allasta.

Maksuton wifi. Vastaanotto auki klo 08.00-20.00.

Kävelymatka tavernoihin ja pienempiin ruokakauppoihin. Paikallisbussi liikennöi Amopista Karpathoksen kaupunkiin noin 2-3krt/viikko (korkeasesongin aikaan), välimatka noin 8km. Mäkinen ympäristö.

Ateriat

Kahden hengen huoneet:

Sisältyy:

  • Yksinkertainen aamiaispöytä.

Huoneistot:

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Yksinkertainen aamiaispöytä

Hyvä tietää

Kaikissa alimman kerroksen maaparvekkeellisissa huoneissa on Karpathoslainen sänky. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, johon kuljetaan portaita pitkin. Sänkyyn voi olla tavallista vuodetta haastavampi nousta.

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Kesällä 2024 tallelokero sisältyy huoneiden hintaan.

Hotellit Amopi

Apolis

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.

Aegean Village

Meillä on ilo ilmoittaa, että suosittu Aegean Village Karpatoksella liittyy nyt Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon. Täällä sinua odottaa rento ilmapiiri, hiljattain rakennettu kuntosali, joogaa useita kertoja viikossa ja mahdollisuus todelliseen lomaylellisyyteen hiljattain rakennetuissa deluxe-sviiteissä, joissa on oma uima-allas.

Sophia

Hotel Sophiassa Amopissa Karpathoksella odottaa rauhallinen ja rento loma perheystävällisessä ilmapiirissä. Hotelli, jossa on viihtyisä allasalue, sijaitsee rauhallisella maaseudulla lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.