Lakki Studios

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Isompia yksiöitä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,1 10:stä
Perustuu 85 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 43 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lakki Studiosissa on viihtyisä ja aito tunnelma, ja se sijaitsee kukkulalla kävelymatkan päässä Amopin rannasta. Aamiainen tarjoillaan vastaanottorakennuksessa.

Maksuton wifi. Vastaanotto auki klo 8.00-20.00. Tallelokero lisämaksusta. Hotellilla on tasanne, jossa voi harrastaa esimerkiksi joogaa loman aikana. Hotelli ei järjestä joogatunteja tai tarjoa varusteita siihen. Lakki Studiosin vieraat saavat käyttää naapurihotelli Apoliksen allasta.

Kävelymatka tavernoihin ja pienempiin ruokakauppoihin. Paikallisbussi liikennöi Amopista Karpathoksen kaupunkiin noin 2-3krt/viikko (korkeasesongin aikaan), välimatka noin 8km. Mäkinen ympäristö. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Kahden hengen huoneet: Sisältyy:

  • Yksinkertainen aamiaispöytä.

Huoneistot: Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Yksinkertainen aamiaispöytä

Hyvä tietää

Kaikissa alimman kerroksen maaparvekkeellisissa huoneissa on Karpathoslainen sänky. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, johon kuljetaan portaita pitkin. Sänkyyn voi olla tavallista vuodetta haastavampi nousta.

Hotellit Amopi

Aegean Village

Tervetuloa suosittuun Aegean Village perhehotelliin! Täällä majoitut rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä. Allasalueelta on kaunis näkymä merelle. Hotellilla on à la carte -ravintola ja snackbaari.

Apolis

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.