Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella. Parveke. Kahden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 15 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko yksiö

Suurempia yksiöitä, joissa on maaparveke. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai maaterassi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahden hengen vuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta sängystä. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai terassi. Siivous 6krt/viikko.

Kaikissa alimman kerroksen maaparvekkeellisissa huoneissa on Karpathoslainen sänky. Karpathoslainen sänky on korotettu sänky/makuualkovi, johon kuljetaan portaita pitkin. Sänkyyn voi olla tavallista vuodetta haastavampi nousta.

Huonekoko: noin 13-15 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.