Aegean Village

  • Hyvä sijainti
  • Aito tunnelma
  • Merinäköala altaalta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Aegean Village sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla. Sijainti on täydellinen rauhalliseen lomailuun. Allasalueelta on kaunis näkymä merelle. Hotellilla on à la carte -ravintola ja snackbaari.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 2-4 hengelle. Perhesvittii 2-4 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle. Superior-sviitti 2 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Palvelu, huikea näköala, rauha, aamupala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 341 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean Village on suosittu hotelli, joka koostuu useista rakennuksista. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Amopi kylän laidalla, kävelymatkan päässä tavernoista ja pienestä ruokakaupasta. Uima-altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit. Snackbaari, buffetravintola ja minimarketti. Pinnasänky ja rattaat voidaan varata ennakkoon.

Maksuton wifi. Aulassa on internetpiste, jonka käyttö lisämaksusta. Huonepalvelu. Tasoeroja ja portaita hotellialueella sekä rannalle mentäessä. Amopista kulkee korkeasesongin aikaan paikallisbusseja 2-3 kertaa päivässä Karpathoksen kaupunkiin, noin 8 kilometrin päähän. Lähimmälle rannalle menevä polku on vaikeakulkuinen lastenrattaiden kanssa. Vähäistä paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Aamiainen tarjoillaan á la carte-listalta vallitsevan tilanteen vuoksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa