Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla tai merinäköalalla. Osassa huoneista on portaat siihen osaan huonetta, jossa on sijaitsee vuode ja kylpyhuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi

Deluxe-huone aamiaisella

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Osassa deluxe-huoneista on portaita siihen osioon huoneesta, jossa on sänky ja kylpyhuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Silitystarvikkeet lainattavissa. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Huoneet koostuvat yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä sekä makuuhuoneosioista, jonne on muutama porras. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja teen ja kahvin keittomahdollisuus sekä yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet lainattavissa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet koostuvat yhdistetystä olohuoneesta ja minikeittiöstä sekä makuuhuoneosioista, jonne on muutama porras. Avoin pohjaratkaisu. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevy, vedenkeitin ja teen ja kahvin keittomahdollisuus sekä yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Silitystarvikkeet lainattavissa. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy

Huonekoko: vain 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla tai merinäköalalla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut pyynnöstä. Siivous 6 krt/vk.

  • Puolihoito sisältyy

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-huoneita, sis. aamiainen

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla tai merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Silitystarvikkeet lainattavissa. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.