Juniorsviitti

Juniorsviittejä erillisellä makuuhuoneella. Parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet. Kylpymme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. 32 tuuman taulu-v. Kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko. Osassa kahden hengen huoneita on portaat sänkyyn kuljettaessa.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla, joissa parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. Kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhesviitti

Hiljattain remontoituja perhehuoneita merinäköalalla. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: vain 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior-huone

Hiljattain remontoituja superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnnöstä. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut pyynnöstä. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa jacuzzi parvekkeella ja näköala merelle. Parivuode. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaar, kahvinkeittovälineet ja Nespressokeitin. Silitysvälineet pyynnöstä. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.