Deluxe-huone

Valoisia ja raikkaita deluxe-huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone tilavalla suihkulla ja wc:llä. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

  • Osassa deluxe-huoneita on portaat osaan missä on vuode ja kylpyhuone.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle. Tv satelliittikanavilla. Kahvin tai teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

  • Osassa kahden hengen huoneita on muutama porras sänkyyn kuljettaessa.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla, joissa parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

  • Osassa huoneita muutama porras sänkyyn.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhesviitti

Perhesviittejä merinäköalalla. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

  • Osassa huoneita muutama porras sänkyyn.

Huonekoko: vain 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lapsia.

Superior-huone

Raikkaita superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut pyynnöstä. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk..

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2hengelle.