Deluxe-huone

Valoisia ja raikkaita deluxe-huoneita, joissa parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone tilavalla suihkulla ja wc:llä. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Osassa deluxe-huoneita on portaat osaan missä on vuode ja kylpyhuone.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi

Juniorsviitti

Juniorsviittejä erillisellä makuuhuoneella. Parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet. Kylpymme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. 32 tuuman taulu-v. Kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko. Osassa kahden hengen huoneita on portaat sänkyyn kuljettaessa.

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita avoimella pohjaratkaisulla, joissa parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. Kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Perhesviitti

Hiljattain remontoituja perhehuoneita merinäköalalla. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Minikeittiö yksinkertaisella keittovarustuksella. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnöstä. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: vain 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior-huone

Hiljattain remontoituja superior-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. 43 tuuman tv. USB-latausasema. Minibaari ja kahvinkeittovälineet. Silitysvälineet pyynnnöstä. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut pyynnöstä. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk..

Huonekoko: noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2hengelle.