Sophia

Hotel Sophiassa Amopissa Karpathoksella odottaa rauhallinen ja rento loma perheystävällisessä ilmapiirissä. Hotelli, jossa on viihtyisä allasalue, sijaitsee rauhallisella maaseudulla lyhyen kävelymatkan päässä rannalta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 110 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sophiassa on viihtyisä allasalue sekä erillinen lastenosio. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Aamiainen tarjoillaan hotellin baarissa ja päivän aikana tarjolla on snacksejä ja yksinkertaisia lounasannoksia.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto avoinna aamusta iltan, noin klo 7.00-23.00.

Kävelymatka tavernoihin ja pieneen elintarvikemyymälään. Amopista Karpathoksen kaupunkiin kulkee paikallisbusseja noin 2-3 krt/vrk (korkeasesongin aikaan).

Ateriat

Sisältää:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Amopi

Apolis

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.

Lakki Studios

Lakki Studios on viihtyisä perheomisteinen hotelli Amopissa, jota ympäröi dramaattinen luonto. Hyvinhoidetussa hotellissa on helppo nauttia lomasta. Rannalle on lyhyt kävelymatka, mikäli haluat pulahtaa uimaan.

Aegean Village

Meillä on ilo ilmoittaa, että suosittu Aegean Village Karpatoksella liittyy nyt Apollo Mondo Selected -hotelliemme joukkoon. Täällä sinua odottaa rento ilmapiiri, hiljattain rakennettu kuntosali, joogaa useita kertoja viikossa ja mahdollisuus todelliseen lomaylellisyyteen hiljattain rakennetuissa deluxe-sviiteissä, joissa on oma uima-allas.