Apolis

  • Lähellä rantaa
  • Puolihoito lisämaksusta

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli aivan rannalla. Hotelli rakentuu useammista pienistä ja värikkäistä rakennuksia. Allasalueelta on hienot näkymät merelle, joita voi ihailla aurinkotuoleista käsin. Huoneet ovat valoisia ja hyvin ilmastoituja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,9 10:stä
Perustuu 30 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 309 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Apolis on pienen kylän tyyliin rakennettu hotelli. Isolta allasalueelta on hienot näkymät merelle. Merivesialtaassa on erillinen osio lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Maksuton wifi. Pieni kuntosali. Leikkipaikka. Biljardi lisämaksusta. Liikenne hotellin läheisyydessä voi tuntua häiritsevältä osassa huoneita.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiaispöytä sekä lounas tai illallinen)

Lounaalla ja illallisella valikoima alku -ja pääruokia, joista valita.

Hyvä tietää

Hotellialueella on korkeuseroja. Korkeuseroja myös rannalle ja keskustaan kävellessä.

Hotellit Amopi

Aegean Village

Tervetuloa suosittuun Aegean Village perhehotelliin! Täällä majoitut rauhallisessa ja luonnonkauniissa ympäristössä. Allasalueelta on kaunis näkymä merelle. Hotellilla on à la carte -ravintola ja snackbaari.

Sophia

Tervetuloa lomalle vihtyistään Sophia -hotelliin, joka sijaitsee Amopissa, Karpathoksella. Mukavassa hotellissa on viihtyisä allasalue ja rauhallinen sijainti. Sophiasta on kävelymatka rannalle ja hotelli on loistava vaihtoehto, mikäli etsit rauhallista ja rentouttavaa lomaa.

Amopi Bay

Hotelli Amopi Bay sijaitsee kauniilla paikalla kukkien ja palmujen ympäröimänä. Hotellialueelta avautuu kaunis, kreikkalainen maisema. Vilvoittele hotellin viihtyisällä allasalueella tai pulahda mereen - rannalle on vain parin minuutin kävelymatka. Perheen pienimille hotellissa on tarjolla leikkipaikka sekä oma lastenallas.

Argo Beach

Tervetuloa upeaan rantahotelliin Karpathoksen Amopiin. Nauti upeista näkymistä Amopinlahdelle ja kristallinkirkkaisiin vesiin. Hotellin alue on laaja, ja siellä on värikkäitä puutarhoja, joissa on sekä oliivipuita että palmuja. Kahden hengen huoneet ovat tilavia ja raikkaita, osa huoneista on myös remontoitu.