Vanessa

Vanessa on pieni ja viihtyisä hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja huoneistoa. Kävelymatka niin rannalle kuin ravintoloihin, kahviloihin ja Kanalin minimarkettiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vanessa sijaitsee Kanalissa, vain 300 metrin päässä rannalta. Täällä on puutarha ja aurinkoterassi sekä leikkipaikka perheen pienimmille.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pesukoneen käyttö lisämaksusta. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä.

Parga sijaitsee noin 48 kilometrin päässä, Preveza noin 12 kilometrin päässä. Lähin lentokenttä Aktion sijaitsee noin 17 kilometrin päässä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hotellit Kanali

SESA Boutique Hotel

SESA Boutique Hotel sijaitsee Kanalin keskustassa ja ranta on heti tien toisella puolella. Hotellissa on panostettu eritysesti yksityiskohtiin. Jokainen huone on sisustettu erilaisen teeman mukaan, joista myös hotelli on saanut nimensä; Sea, Earth, Sand, Air.

Ionian Theoxenia

Hotelli Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?

Must

Modernissa hotellissa Must sinua odottaa rento loma aivan rannalla Kreikan länsirannikolla. Aloita päiväsi hotellin ravintolassa, jossa tarjoillaan aamiaista panoramanäkymin merelle. Hotelli sijaitsee aivan Kanalin rauhallisen keskustan lähellä, jossa on muutamia tavernoita ja baareja.