Ionian Theoxenia

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?


Huonetyyppi

Deluxe-huone 1-4 hengelle. Deluxe-perhehuone 3-6 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Uima-allas alue, baari/kahvila altaan vieressä, aamiaishuone
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 91 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli Ionian Theoxenia sijaitsee mukavalla paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Kanalin rannalta. Hotellilla on suuri allas, erillinen lastenallas ja allas-/snackbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia päivisin. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on myös maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, joita hotellin asiakkaat voivat käyttää maksutta. Maksuttomia rantapyyhkeitä.

Aamiaisravintola. Maksuton tenniskenttä, koripallokenttä ja pieni kuntosali. Noin 700 metriä lähimpään elintarvikemyymälään. 100 metriä hiekkarannalle. Vastaanotto avoinna klo 8.00-24.00.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.