Kokemuksia Ionian Theoxenia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hotelli oli rauhallinen ja siisti. Deluxe-huone iso ja valoisa. Sänky ja petivaatteet hyvät. Parvekkeelta näkyi merelle ja altaalle, mutta muihin huoneisiin tai parvekkeille ei lainkaan. Yleisilme kaikkialla raikas ja puhdas.
-
Aamupala olisi voinut olla monipuolisempi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


9 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys, huoneiston näköala, kuinka hyvin huoneistot suunniteltu maisemallisesti, allasalue, siisteys!
-
Kaipasimme pientä välipala mahdollisuutta allasbaarista. Koska supermarkettiin oli matkaa. Ei mitään suurta esim toast, ranskalaisia, salaatti, keittiö kun on olemassa. Huoneistoon enemmän astioita: ei ollut viinilaseja, onneksi omat mukana, ei kunnon leikkuuveistä, oma mukana, ei ollut leikkuulautaa. Ehkä hotellilla on joku oma kenre näihin puutteisiin.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


8 10:stä

+
Henkilökunta oli aivan mahtava. Suuri kiitos heille. Hoitivat kaiken aivan viimeisen päälle.
-
Huone ei ollut niin tasokas kuin annettiin ymmärtää. Sijainti vaati melkeinpä taksin. Bussi kulki jos kulki muutaman kerran päivässä hyvin suurpiirteisellä aikataululla melkein 1km päästä.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-21


9 10:stä

+
Sijainti, allas-alue sekä ihana henkilökunta
-
Hotellista ei saanut edes pientä syötävää muulloin kuin aamupalalla.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-14


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-05-29


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ionian Theoxenia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

96% matkustajista suositttelee

104 arvostelua
Erinomainen
 
61
Erittäin hyvä
 
32
Hyvä
 
7
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2017

Kirjoittanut eerikarebekka Etelä-Suomi, Suomi

Kävimme äidin kanssa hotelissa uimassa!

Ostimme juomat ja menimme altaalle uimaan vaikka emme olleet hotellin asiakkaita :) oli todella mukava asiakaspalvelu ja rauhallinen paikka rentoutua. Ruoka oli hyvää me söimme äidin kanssa kaksi kertaa ja oli todella hyvää. Suosittelen maistaa siellä kreikkalaista perinne jugurtti jälkkäriä todella hyvää.

 
1.2.2024

Kirjoittanut CHRISTOS A

Αντοχες και καλοκαιρι

Λιγο προσωπικο για ξενοδοχειο, αλλα το υπαρχον προσωπικο ηταν απολυτα εξυπηρετικο, στα ορια της αντοχης του... Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια...ο χωρος του ξενοδοχείου ωραίος και ησυχος, θα μπορουσε να υπηρχε μεγαλυτερη επιλογή φαγητου για καποιον που ηθελε κατι τετοιο στην πισινα... Οψωμεθα

 
23.9.2023

Kirjoittanut Ivan M Nis, Serbia

I’ll be back

The hotel is very nice, quiet and clean. Friendly staff make your holiday pleasent. The pool is big. It is abaout 200 m from the beach. We had a breakfast, it was ok. Rooms are very big , clean with a big comfortable bad. Almost all rooms have a sea view.

 
4.9.2023

Kirjoittanut Jan Erik D

Friendly staff, big rooms with A/C and private balcony

Large, clean rooms with A/C, and private terrace facing the pool. Good selection at breakfast, superfriendly staff and a a nice, quiet vibe. Only downside is no foodservice for lunch or dinner, it’s a 10 minute walk to the nearest restaurants.

 
6.8.2023

Kirjoittanut jcthemontreal montreal, canada

Great breakfast, nice pool.

Nice hotel, great warm pool. One of the best breakfast I had in Europe. The staff was nice and helpful. The down side are the showers in the room, I still don't understand why they're not closed, water everywhere.