SESA Boutique Hotel

  • Jokainen huone on uniikki
  • Maksuton wifi
  • Puolihoito lisämaksusta
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

SESA Boutique Hotel sijaitsee Kanalin keskustassa ja ranta on heti tien toisella puolella. Hotellissa on panostettu eritysesti yksityiskohtiin. Jokainen huone on sisustettu erilaisen teeman mukaan, joista myös hotelli on saanut nimensä; Sea, Earth, Sand, Air.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superiorhuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,4 10:stä
Perustuu 7 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 97 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

SESA Boutique Hotelin allasalueella on uima-allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja sekä pyyhepalvelu. Myös rannalla on aurinkotuoleja ja –varjoja. Allas/snackbaari tarjoilee yksinkertaisia annoksia näkymillä kohti merta.

Hotellin ravintolassa on välimerellinen á la carte-menu illallisaikaan. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Mahdollisuus lainata dvd- ja cd-levyjä sekä kirjoja. Madollisuus osallistua lisämaksusta erilaisiin aktiviteetteihin lähistöllä, kuten koskenlaskuun, pyöräilyyn, sukellukseen tai purjehdukselle. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli on "Small Luxury Hotels of the World" -jäsen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.