Poseidon Beach

Poseidon Beach on perheomisteinen hotelli vain muutaman askeleen päässä Kanalin hiekkarannasta. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, ja täällä pääset nauttimaan myös kauniista auringonlaskuista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 50 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 3,9 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Poseidon Beach sijaitsee kauniilla hiekkarannalla, ja täällä lomailet vain muutaman askeleen päässä rannasta, ravintolasta ja uima-altaasta. Hotellilla on myös nurmialue, jossa voit vaikkapa joogata tai nauttia leikeistä lasten kanssa.

Suuri allasalue, jossa porealtaalla varustettu uima-allas, erillinen lastenallas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Allas- ja rantapyyhkeet maksutta. Poseidon Beachillä on yksityinen osa rannalla, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja hotellin asiakkaille.

Hotellin ravintola sijaitsee rannan lähellä, ja tarjoaa parhaita kreikkalaisia ruokia. Täällä tarjotaan aamiaispöytä, joka sisältyy lomasi hintaan, ja ravintolassa tarjotaan myös lounasta ja illallista. Ravintolan vieressä on myös baari, josta voit tilata juomia ja kevyitä aterioita päivän aikana suoraan aurinkotuolista käsin.

Maksuton wifi koko hotellissa. Kanalin keskustaan noin 4 kilometriä ja Prevezaan 18 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Kanali

Ionian Theoxenia

Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?

Must

Moderni hotelli Must sijaitsee pitkällä hiekkarannalla Kanalissa, Kreikan länsirannikolla. Aloita päiväsi aamiaisella hotellin ravintolassa, josta on upeat panoraamamaisemat merelle. Restaurant Guru -sivusto on suositellut Must-hotellin ravintolaa sen erinomaisen ruoan vuoksi. Hotelli sijaitsee Kanalin rauhallisen keskustan lähellä, josta löytyy muutamia tavernoita ja baareja.

Nepheli

Hotelli Nephelissa on omaleimainen arkkitehtuuri; päärakennus on ympyrän muotoinen ja se on rakennettu kokonaan kivestä. Hotellissa on vehreä puutarha, allas sekä ranta heti kadun toisella puolella. Täällä majoitut valoisissa ja moderneissa kahden hengen huoneissa sekä deluxe-huoneissa.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas koostuu neljästä ainutlaatuisesta huvilasta, joissa jokaisessa on oma uima-allas, ja jotka on rakennettu meren yläpuolelle. Kauniita villoja ympäröi klassinen kreikkalainen maisema oliivipuineen ja sypresseineen. Kadun toisella puolella on ranta, ja hieman kauempana kävelyetäisyydellä odottavat Kanalin ravintolat ja baarit.

Blue Sea

Blue Sea sijaitsee aivan Monolitho-rannan tuntumassa, Kanalin kylän eteläpuolella. Kilometrien pituinen ranta sopii täydellisesti aamukävelyille ja juoksulenkeille. Täällä majoitut mukavissa kahden hengen huoneissa, ja hotellissa on myös allasalue. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, ja päivän aikana voit nauttia herkullista ruokaa hotellin ravintolassa.

Kanali Beach

Kanali Beach -hotellissa on suuri allasalue, useita vesiliukumäkiä, noutopöytäravintola kreikkalaisilla erikoisuuksilla sekä pallokenttä pelejä ja leikkejä varten. Rantakin sijaitsee vain kävelymatkan päässä alikulkutunnelin toisella puolella.

Ocean Beach Resort

Ocean Beach Resort sijaitsee upealla paikalla Kastrosikian rannalla hieman Kanalista pohjoiseen. Hotellin terassilta voit nauttia näkymistä merelle ja hotellin ja hiekkarannan välissä on viihtyisä allasalue.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort sijaitsee aivan hiekka- ja pikkukivirannalla Kastrosukiassa. Hotellin puutarhassa on puutarha ja suuri leikkialue, ja täällä voit nauttia loputtoman kauniista auringonlaskuista aaltojen liplattaessa taustalla. All Inclusive sisältyy hintaan, ja jos kaipaat lisämukavuutta lomaan, voit varata perhehuoneen tai juniorsviitin jaetulla altaalla.

Vanessa

Vanessa on pieni ja viihtyisä hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja huoneistoa. Kävelymatka niin rannalle kuin ravintoloihin, kahviloihin ja Kanalin minimarkettiin.

SESA Boutique Hotel

SESA Boutique Hotel sijaitsee Kanalin keskustassa ja ranta on heti tien toisella puolella. Hotellissa on panostettu eritysesti yksityiskohtiin. Jokainen huone on sisustettu erilaisen teeman mukaan, joista myös hotelli on saanut nimensä; Sea, Earth, Sand, Air.

Cleopatra

Hotelli Cleopatra sijaitsee hieman Kanalin keskustan ulkopuolella ja täällä on helppo löytää rauha. Rentouttavia päiviä voit viettää hotellin allasalueella, ja ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kun Hotel Cleopatra on majapaikkana, voit helposti tutustua kauniisiin rantoihin ja mielenkiintoisiin paikkoihin.