Blue Sea

Blue Sea sijaitsee aivan Monolitho-rannan tuntumassa, Kanalin kylän eteläpuolella. Kilometrien pituinen ranta sopii täydellisesti aamukävelyille ja juoksulenkeille. Täällä majoitut mukavissa huoneissa, ja hotellissa on myös allasalue. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, ja päivän aikana voit nauttia herkullista ruokaa hotellin ravintolassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhesviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 13 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Sea -hotellissa on suuri allasalue, jossa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja rannalla.

Hotellin ravintolassa voit syödä aamiaista, lounasta ja illallista. Yhdistetty kahvila ja allasbaari, josta on saatavilla juomia ja yksinkertaisia aterioita.

Maksuton wifi allasalueella. Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella ja sen ulkopuolella, esimerkiksi allasalueelle. Liikennöity tie ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 15 km Prevezaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Hotellit Kanali

Ionian Theoxenia

Hotelli Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?

Must

Moderni hotelli Must sijaitsee pitkällä hiekkarannalla Kanalissa, Kreikan länsirannikolla. Aloita päiväsi aamiaisella hotellin ravintolassa, josta on upeat panoraamamaisemat merelle. Hotelli sijaitsee Kanalin rauhallisen keskustan lähellä, josta löytyy muutamia tavernoita ja baareja.

Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort on uusin lisäys Apollo Mondo Family -hotelliemme joukossa. Hotelli tullaan remontoimaan täysin kesään 2023 mennessä. Valoisat sisätilat on sisustettu pastellinvärisillä huonekaluilla, ja tyylikkäistä huoneista on merinäköala ja osasta huoneista on myös pääsy yhteiselle altaalle. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja se sijaitsee aivan Kastrosukian hiekkarannalla. Kuten kaikissa Apollo Mondo Family -hotellissamme, myös täällä lomapäiviesi iloksi järjestetään ryhmäliikuntaa sekä leikkejä ja hauskoja pelejä Club Polly & Minon lastenkerhossa englanninkielisen henkilökunnan ohjauksessa.

Vanessa

Vanessa on pieni ja viihtyisä hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja huoneistoa. Kävelymatka niin rannalle kuin ravintoloihin, kahviloihin ja Kanalin minimarkettiin.

Nepheli

Hotelli Nephelissa on omaleimainen arkkitehtuuri; päärakennus on ympyrän muotoinen ja se on rakennettu kokonaan kivestä. Hotellissa on vehreä puutarha, allas sekä ranta heti kadun toisella puolella. Täällä majoitut valoisissa ja moderneissa kahden hengen huoneissa sekä deluxe-huoneissa.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas koostuu neljästä ainutlaatuisesta huvilasta, joissa jokaisessa on oma uima-allas, ja jotka on rakennettu meren yläpuolelle. Kauniita villoja ympäröi klassinen kreikkalainen maisema oliivipuineen ja sypresseineen. Kadun toisella puolella on ranta, ja hieman kauempana kävelyetäisyydellä odottavat Kanalin ravintolat ja baarit.

Poseidon Beach

Poseidon Beach on perheomisteinen hotelli vain muutaman askeleen päässä Kanalin hiekkarannasta. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, ja täällä pääset nauttimaan myös kauniista auringonlaskuista.