Ninos Grand Beach Hotel & Resort

apollo mondo family

 • Täysin remontoitu kesäksi 2023
 • All Inclusive sisältyy

Ninos Grand Beach Hotel & Resort on uusin lisäys Apollo Mondo Family -hotelliemme joukossa. Hotelli tullaan remontoimaan täysin kesään 2023 mennessä. Valoisat sisätilat on sisustettu pastellinvärisillä huonekaluilla, ja tyylikkäistä huoneista on merinäköala ja osasta huoneista on myös pääsy yhteiselle altaalle. Hotellissa on myös useita ravintoloita ja se sijaitsee aivan Kastrosukian hiekkarannalla. Kuten kaikissa Apollo Mondo Family -hotellissamme, myös täällä lomapäiviesi iloksi järjestetään ryhmäliikuntaa sekä leikkejä ja hauskoja pelejä Club Polly & Minon lastenkerhossa englanninkielisen henkilökunnan ohjauksessa.

ONNEA KREIKKA!

Tänään 25.3. juhlistamme Kreikan kansallispäivää, jonka kunniaksi saat nyt kaikista kesän lomista Kreikassa -50 €/hlö matkaedun. Toimi nopeasti – tarjous on voimassa vain tänään! Koskee vain uusia varauksia. Ei koske ryhmämatkoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle /1-3 hengelle. Perhehuoneita kahdella makuuhuoneella 2-4 hengelle. Perhehuoneita kahdella makuuhuoneella ja jaetulla altaalla 2-4 hengelle. Superior-perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle Juniorsviittejä jaetulla altaalla 2-3 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa remontoituun Ninos Grand Beach Hotel & Resortiin!

Ninos Grand Beach Hotel & Resort tullaan remontoimaan täysin kesään 2023 mennessä, ja se onkin uusin lisäyksemme Apollo Mondo Family -hotelliemme joukkoon. Hotelli sijaitsee kauniilla Kastrosukian rannalla, ja meren läheisyys, tilava puutarha ja kauniit maisemat auringonlaskuineen tekevät siitä täydellisen lomakohteen koko perheelle. Lisämukavuutta lomaan tuo hintaan sisältyvä All Inclusive, ja hotellilla järjestetään myös paljon aktiviteetteja niin aikuisille kuin lapsillekin. Jos haluat hieman enemmän luksusta lomaanne, voitte majoittua perhehuoneissa tai junior-sviiteissä, joista on suora pääsy jaetulle altaalle.

Altaat ja ranta

Ninos Grand Beach Hotel & Resortissa on allasalue, jossa altaat sijaitsevat eri tasoilla ja alueella on myös vedessä lepääviä aurinkotuoleja ja erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Lastenkerho ja uimakoulu

Hotellissa on paljon ohjelmaa lapsille, kuten skandinaavisen ohjaajan johdolla toimiva lastenkerho Club Polly & Mino. Täällä tapaat myös lasten suosikit Pollyn ja Minon, jotka voit myös tilata huoneeseen esimerkiksi pientä syntymäpäiväsankaria ilahduttamaan. Hotellissa on myös leikkipaikka. Skandinaavisen ohjaajan johdolla toimiva uimakoulu Swim School by Apollo, jossa uimakoulun skandinaaviset ohjaajat ovat koulutettu Svenska Simförbundetsin pedagogiikan mukaisesti.

Ravintolat ja baarit

Ninos Grand Beach Hotel & Resortissa on useita ravintoloita ja baareja. Ravintola Epiruksen noutopöydästä tarjotaan aamiaista, lounasta ja illallista, ja muutamana iltana viikossa ravintolassa on live-musiikkia ja kreikkalaisia perinnetansseja. Ravintolassa on lastentuolit. Epirus Bar tarjoaa virvoitusjuomia, kahvia, teetä sekä paikallisia alkoholijuomia, ja on avoinna samoihin aikoihin kuin ravintolakin. Hotellilla on kaksi á la carte -ravintolaa, Piccolo Mondo tarjoaa italialaisia erikoisuuksia ja Sirtaki Greek Taverna klassisia kreikkalaisia herkkuja. Siistiä pukeutumista vaaditaan - pitkät housut tai pitkät shortsit miehillä. Pöytävaraus vaaditaan á la carte -ravintoloissa. Hotellin pääbaari Nikopolis tarjoaa kansainvälisiä juomia lisämaksusta.

Mondo Café

Aikuisten altaan vierellä on rento kahvi- ja mehubaari, josta on saatavilla kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä herkullisia leivonnaisia.

Liikunta hotellissa

Hotelli Ninos Grand Beach Hotel & Resortissa on kuntosali sekä neljä ryhmäliikuntatuntia päivässä skandinaavisten ohjaajien vetämänä. Hotellissa on myös mahdollisuus pelata tennistä, pöytätennistä ja koripalloa.

Lisätietoa hotellista

Rappusia ja korkeuseroja hotellin alueella. Hissi päärakennuksessa. Sivurakennuksissa ei ole hissiä, näissä rakennuksissa sijaitsevat huoneet joista on pääsy jaetulle altaalle.

Tutustu alueeseen

Noin 500 metriä Kanalin keskustaan, jossa on useita ravintoloita ja tavernoita. Jos haluat tutustua alueeseen paremmin, suosittelemme vuokraamaan auton. Hotellissa on myös mahdollisuus maksuttomalle parkkipaikalle kysyttäessä.

Apollo Mondo Family -konseptiin Ninos Grand Beach Hotel & Resortissa sisältyy:

 • Neljä ryhmäliikuntatuntia päivässä
 • Maksuton wifi koko hotellissa
 • Aurinkotuolit ja -varjot
 • Allaspyyhkeet panttia vastaan
 • Pöytätennis
 • Koripallo
 • Pysäköinti

Lisämaksusta:

Club Polly & Mino Apollo Swim School Aurinkotuolit ja -varjot rannalla Tennis - välineet vuokrattavissa

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Epiruksessa, klo 07.30-10.00.
 • Välipaloja Poseidon Pool Barissa, klo 11.00-12.30.
 • Lounaspöytä ravintola Epiruksessa, klo 12.30-14.30.
 • Iltapäiväkahvit Poseidon Pool Barissa, klo 15.00-18.00.
 • Illallispöytä ravintola Epiruksessa, klo 19.00-21.30.
 • Illallinen á la carte -ravintola Piccolo Monossa. Yksi illallinen per vierailu. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Illallinen á la carte -ravintola Sirtaki Greek Tavernassa. Yksi illallinen per vierailu. Pöytävaraus vaaditaan.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista, klo 10.00-23.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive käytössä koko lähtöpäivän ajan.

Hyvä tietää

Sivuillamme näkyvät kuvat ovat luonnoksia. Varsinaiset kuvat julkaistaan heti, kun Apollo saa ne hotellilta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Ninos Grand Beach Hotel & Resort on Apollo Mondo Family -hotelli ajanjaksolla 19.5-23.10.2023. Tämän ajanjakson ulkopuolella konseptiaktiviteetit, kuten Swim School by Apollo, Club Polly & Mino ja ryhmäliikuntatunnit, eivät ole käytettävissä.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino lapsille
 • Apollo Swim School
 • Mondo Food & Beverage
 • Ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Suorat lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi

Hotellit Kanali

Ionian Theoxenia

Hotelli Ionian Theoxenia toivottaa tervetulleeksi vain noin 100 metrin päässä rannalta. Täällä on tyylikäs allasalue, aamiaisravintola, maksuton wifi ja hienoja huoneistoja. Aktiivisille lomailijoille on tarjolla hotellin tenniskenttä ja pieni kuntosali. Tai miksi et lähtisi juoksulenkille kauniiseen ympäristöön?

Must

Moderni hotelli Must sijaitsee pitkällä hiekkarannalla Kanalissa, Kreikan länsirannikolla. Aloita päiväsi aamiaisella hotellin ravintolassa, josta on upeat panoraamamaisemat merelle. Hotelli sijaitsee Kanalin rauhallisen keskustan lähellä, josta löytyy muutamia tavernoita ja baareja.

Vanessa

Vanessa on pieni ja viihtyisä hotelli, jossa on vain yhdeksän huonetta ja huoneistoa. Kävelymatka niin rannalle kuin ravintoloihin, kahviloihin ja Kanalin minimarkettiin.

Nepheli

Hotelli Nephelissa on omaleimainen arkkitehtuuri; päärakennus on ympyrän muotoinen ja se on rakennettu kokonaan kivestä. Hotellissa on vehreä puutarha, allas sekä ranta heti kadun toisella puolella. Täällä majoitut valoisissa ja moderneissa kahden hengen huoneissa sekä deluxe-huoneissa.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas koostuu neljästä ainutlaatuisesta huvilasta, joissa jokaisessa on oma uima-allas, ja jotka on rakennettu meren yläpuolelle. Kauniita villoja ympäröi klassinen kreikkalainen maisema oliivipuineen ja sypresseineen. Kadun toisella puolella on ranta, ja hieman kauempana kävelyetäisyydellä odottavat Kanalin ravintolat ja baarit.

Poseidon Beach

Poseidon Beach on perheomisteinen hotelli vain muutaman askeleen päässä Kanalin hiekkarannasta. Hotellilta on kauniit maisemat merelle, ja täällä pääset nauttimaan myös kauniista auringonlaskuista.

Blue Sea

Blue Sea sijaitsee aivan Monolitho-rannan tuntumassa, Kanalin kylän eteläpuolella. Kilometrien pituinen ranta sopii täydellisesti aamukävelyille ja juoksulenkeille. Täällä majoitut mukavissa huoneissa, ja hotellissa on myös allasalue. Aamiaispöytä sisältyy hintaan, ja päivän aikana voit nauttia herkullista ruokaa hotellin ravintolassa.