Petros Place

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Petros Place sijaitsee keskeisellä paikalla satamassa lähellä tavernoja ja putiikkeja. Ihana, suuri allas virkistävää pulahdusta varten sekä lähistöllä sijaitseva ranta, mikäli tunnet mieluummin hiekan varpaidesi alla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kyseessä oli toisen hotellin samassa omistuksessa oleva "yksinkertaisempi" hotelli. Petros Place,...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 533 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Petros Place sijaitsee keskeisellä paikalla Ioksen satamassa ja jakaa palveluita hotellin Yialosin kanssa. Koko alue koostuu useista rakennuksista ja täällä on myös hieno allas. Maksuttomat allaspyyhkeet. Majoitut Petros Placen rakennuksissa, hieman vanhemmissa kahden hengen huoneissa, mutta sinulla on myös pääsy naapurihotellin remontoidulle altaaalle, allasbaariin ja vastaanottoon. Myös aamiaistarjoilu on yhteinen naapurihotellin kanssa.

Maksuton wifi vastaanotossa ja allasalueella. Tavernoja ja baareja alueella. Noin 150 metriä hiekkarannalle. Portaat johtavat Ioksen kaupunkiin, joka sijaitsee noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä. Läpikulkuliikennettä. Hotelli on suosittu nuorten keskuudessa korkeasesongin aikaan (kesä-elokuu).

Ateriat

Aamiainen.

Hyvä tietää

Saapumisen ja kotiinpaluun yhteydessä ei kuljetusta veneeltä hotellille (noin 300 metriä), vaan matka kuljetaan jalkaisin. Tallelokero huoneessa tai vastaanotossa. Huoneet ovat vanhempia ja kuluneita.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.