Kuljetukset Iokselle

Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille aamupäivällä ja matka jatkuu kohti Iosta saman päivän aikana. Laivamatkan kesto on noin 3-3,5 tuntia. Ioksen satamassa on vastassa paikallinen edustaja Apollo-kyltin kanssa ja täältä on kuljetus hotellille noin 10-25 minuuttia.

Paluumatka: Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy viimeisen yön majoitus Santorinilla. Saapuminen Santorinille tapahtuu edellisen päivän aikana. Saat tarkemmat lautta-aikataulut sekä tiedon majoituksesta Apollo-oppaaltasi matkakohteessa.


Tärkeää tietoa:

Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy viimeisen yön majoitus Santorinilla. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Iokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.