Kuljetukset Iokselle

Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille illalla, ja ensimmäinen yö vietetään Santorinilla. Asiakkaat saavat oppaaltamme kirjeen, jossa on infoa Ioksesta sekä lautan meno- ja paluumatkan liput. Lauttamatkan kesto Iokselle on noin 1,5-2 tuntia.

Paluumatka lauantaina: Lauttamatkan kesto noin 1,5-2 tuntia. Paikallinen opas on vastassa satamassa ja täältä on kuljetus lentokentälle. Lautta-aikatauluihin voi tulla muutoksia paluumatkalla. Santorinilla bussikuljetus on lentokentän viereiseen kahvilaan, missä voi odottaa, että lähtöselvitys aukeaa. Kuljetus kestää noin 25 minuuttia satamasta lentokentälle.


Tärkeää tietoa:

Yöpyminen Santorinilla saavuttaessa voi myös olla mahdollinen esim. sääolosuhteiden takia. Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy majoitus Santorinilla. Yöpyminen Santorinilla voi olla mahdollinen myös kotiinlähdettäessä esim. sääolosuhteiden takia. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Iokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.