Kuljetukset Iokselle

Saapuminen Santorinille lauantaina: Finnairin lento laskeutuu Santorinille lauantai-illalla. Asiakkaat saavat oppaaltamme kirjeen, jossa on infoa Ioksesta sekä lautan meno- ja paluumatkan liput. Saapumisen jälkeen on suoraan kuljetus lentokentältä satamaan. Lautta Iokselle lähtee noin klo 21.15 ja saapuu perille noin klo 21.50. Ioksen satamassa on vastassa paikallinen edustaja Apollo-kyltin kanssa joka ohjaa oikeaan bussiin ja täältä on kuljetus hotellille. Petros Placen asukkaat kävelevät suoraan hotellille, kävelymatka on noin 300metriä. Yöpyminen Santorinilla saavuttaessa voi myös olla mahdollinen.

Paluumatka lauantaina: Lauantaina lautta lähtee Iokselta noin klo 13 ja saapuu Santorinille noin klo 14.00. Paikallinen opas on vastassa satamassa ja täältä on kuljetus lentokentälle. Lautta-aikatauluihin voi tulla muutoksia paluumatkalla. Santorinilla bussikuljetus on lentokentän viereiseen kahvilaan, missä voi odottaa, että lähtöselvitys aukeaa. Kuljetus kestää noin 25 minuuttia satamasta lentokentälle.


Tärkeää tietoa:

Yöpyminen Santorinilla saavuttaessa voi myös olla mahdollinen esim. sääolosuhteiden takia. Lentokenttäkuljetusten hintaan sisältyy majoitus Santorinilla. Yöpyminen Santorinilla voi olla mahdollinen myös kotiinlähdettäessä esim. sääolosuhteiden takia. Pelkkien lentojen ostaneiden tulee järjestää kuljetukset Iokselle omatoimisesti. Laivamatka tehdään joko suurella lautalla tai pienemmillä veneillä. Alueella esiintyy voimakkaita tuulia. Tuuli- ja sääolosuhteista johtuen odotusaika voi venyä sekä meno- että tulomatkalla.

Varaa matkalle kevyempää vaatetta ja juotavaa. Huomioi, että matkatavaroista on huolehdittava itse. Lue lisää Hyvä tietää-sivuilta. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Kesän 2019 aikana Santorinin satamassa tehdään rakennustöitä, jotka vaikuttavat bussien kulkuun satamassa. Huomioithan, että tämä saattaa vaikuttaa myös kuljetuksen kestoon. Mikäli matkustat saarten välillä, esimerkiksi Naxokselle, saattaa matkatavaroita joutua kuljettamaan omatoimisesti noin 300 metrin ajan.