Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Suuri liukuovi parvekkeelle/terassille luovat saumattoman tunteen sisä- ja ulkotilan välillä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhen hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti ylemmissä kerroksissa

Sviittejä ylemmissä kerroksissa, joissa on parveke tai terassi. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhen hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.