BQ Viva Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage Alcudiassa on viihtyisä ja suosittu koko perheen hotelli. Viihtyisä ja vehreä allasalue houkuttelee virkistävälle uinnille, ja hotellin keskeisen sijainnin ansiosta lähellä on hiekkaranta, kauppoja, baareja ja ravintoloita sekä luonnonpuisto. Merirosvoallas ja hotellin järjestämä lastenkerho ovat pienempien suosikkeja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2–4 hengelle, joista 2 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,2 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 712 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

BQ Alcudia Sun Village on viihtyisä hotelli, jossa on kodikas ilmapiiri ja lyhyt matka rannalle. Hotellilla on kaksi allasaluetta, joista toisessa on allas ja erillinen lastenallas ja toisessa lastenallas, jossa on merirosvolaiva ja vesiliukumäkiä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot molemmilla allasalueilla. Allas- ja snackbaari. Allaspyyhkeet panttia vastaan.

Noutopöytäravintola, jossa tarjotaan aamiaista, lounasta ja illallista sekä välipaloja iltaisin. Teemailtoja kahtena iltana viikossa. Allasbaari, jossa yksinkertainen lounaspöytä. Baari vastaanotossa.

Lastenkerho hotellin alueella, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka. Jalkapallo, koripallo, pöytätennis ja rantalentopallo. Biljardi lisämaksusta. Hieronta lisämaksusta. Iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi vastaanoton alueella. Hyvä sijainti Las Gaviotasissa. Kävelymatka kauppoihin, baareihin ja ravintoloihin. Noin 450 metriä Alcudian rannalle ja noin 4 kilometriä Puerto de Alcudiaan. Paikallisliikenteen ja hotellin järjestämän ohjelman äänet saatetaan kokea häiritsevänä osassa huoneita ja huoneistoja.

Ateriat

 • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä
 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 7.30.00-10.30.
 • Lounasbuffet, klo 13.00-14.30.
 • Illallisbuffet, klo 18.30-21.30. Ravintolassa teemailta kahdesti viikossa.
 • Mehujäätä, klo 11.00-17.00.
 • Välipaloja ja yksikertaisia annoksia, klo 12.00-18.00.
 • Välipaloja, klo 22.00-23.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioi, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12 saakka.

Kausikohtaista huomioitavaa

Kesällä 2024 on varattavissa vain All Inclusive.

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä perhehotelli Playa de Murossa Mallorcalla, jonka ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas. Täällä majoitut lähellä kaunista Alcudian rantaa ja lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa.

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach on hiljattain remontoitu hotelli, joka hurmaa modernilla sisustuksellaan ja maanläheisillä väreillään. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla luonnonkauniilla alueella aivan Alcudian rannan vieressä.

Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Playa de Muron rannalla sijaitsee hotelli Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia , joka on upea lomakeskus koko perheelle. Hotellissa on neljä uima-allasta, mukava kylpylä ja paljon tekemistä jokaiseen makuun. Kaiken kruunaa upeat maisemat merelle!

Condesa

Hotelli Condesa toivottaa tervetulleeksi koko perheen lähelle rantaa Alcudian laitamille. Allasalueella on kaksi allasta sekä hauska lastenallas vesiliukumäkineen ja täältä pääset myös portaita pitkin suoraan pitkälle hiekkarannalle. Täällä on lisäksi hampurilaisravintola, leikkipaikka ja hauskaa tekemistä koko perheelle. Jos kaipaat lisämukavuutta lomaasi, voit lisätä varaukseesi puolihoidon tai All Inclusiven.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia on hiljattain rakennettu, tyylikäs hotelli S'Estany Gran -järven rannalla Alcudiassa. Täällä majoitut kauniisti sisustetuissa kahden hengen huoneissa tai sviiteissä. Hotellissa on kaksi uima-allasta ja kilometrin pituinen hiekkaranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Las Gaviotas

Las Gaviotas on moderni ja tyylikäs hotelli, jossa on useita altaita ja vain muutaman minuutin kävelymatka kauniille hiekkarannalle. Lisäbonuksena hotellilta löytyy pidetty ravintola. Täällä voit todella keskittyä vain lomailuun ja rentoutumiseen!

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli lähellä Alcudianrantaa. Hotellissa on mukava allasalue, aurinkoterassi ja jacuzzi. Hotelli sijaitsee lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.