THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia on hiljattain rakennettu, tyylikäs hotelli S'Estany Gran -järven rannalla Alcudiassa. Täällä majoitut kauniisti sisustetuissa kahden hengen huoneissa tai sviiteissä. Hotellissa on kaksi uima-allasta ja kilometrin pituinen hiekkaranta sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 74 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tyylikäs hotelli THB Bamboo sijaitsee Alcudiassa, ja hotellissa on ihana allasalue puisen terassin kera, kaksi allasta, aurinkotuoleja, allasbaari sekä näkymät s'Estany Gran -järvelle. Allaspyyhkeet sisältyvät hintaan. Hotelli on vain aikuisille ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Noutopöytäravintolassa tarjoillaan aamiainen ja illallinen, ja päivällä Food Truckista on saatavilla yksinkertaisempia ruokia. Jos haluat treenata lomasi aikana, on hotellissa myös kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Kuuluisa Bellevuegatan sijaitsee aivan hotellin vieressä, josta löytyy laaja valikoima ravintoloita, baareja ja kauppoja. Jos kaipaat altaiden ja hiekkarannan lisäksi vielä lisää vesielementejä, löytyy Hidropark-vesipuisto aivan Alcudian sisäänkäynniltä. Lintuharrastajia houkutteleva s'Albuferan luonnonsuojelualue on noin 5 kilometrin päässä, ja lomasi aikana voit myös haastaa itsesi vaeltamaan Puig Sant Martin huipulle, joka kohoaa noin 250 metriä merenpinnan yläpuolella, ja sijaitsee heti Alcudian takana.

Läheisten baarien ja ravintoloiden musiikki voidaan kokea häiritseväksi. Liikennöity tie on ylitettävä Playa de Alcudian rannalle mentäessä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä perhehotelli Playa de Murossa Mallorcalla, jonka ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas. Täällä majoitut lähellä kaunista Alcudian rantaa ja lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa. Voit myös varata sviitin, jossa on oma uima-allas.

Condesa

Hotelli Condesa toivottaa tervetulleeksi koko perheen lähelle rantaa Alcudian laitamille. Allasalueella on kaksi allasta sekä hauska lastenallas vesiliukumäkineen ja täältä pääset myös portaita pitkin suoraan pitkälle hiekkarannalle. Täällä on lisäksi hampurilaisravintola, leikkipaikka ja hauskaa tekemistä koko perheelle. Jos kaipaat lisämukavuutta lomaasi, voit lisätä varaukseesi puolihoidon tai All Inclusiven.

BQ Viva Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage Alcudiassa on viihtyisä ja suosittu koko perheen hotelli. Viihtyisä ja vehreä allasalue houkuttelee virkistävälle uinnille, ja hotellin keskeisen sijainnin ansiosta lähellä on hiekkaranta, kauppoja, baareja ja ravintoloita sekä luonnonpuisto. Merirosvoallas ja hotellin järjestämä lastenkerho ovat pienempien suosikkeja.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli lähellä Alcudianrantaa. Hotellissa on mukava allasalue, aurinkoterassi ja jacuzzi. Hotelli sijaitsee lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.

Astoria Playa

Tervetuloa Astoria Playaan Alcudiassa - täydellinen valinta rentouttavaan lomaan. Astoria Playa sopii lomaan aikuisten kesken, ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat. Täällä on kaksi allasaluetta, ja valkoiselle hiekkarannalle on vain 100 metriä. Hotellissa tyylikkäät ja valoisat huoneet.

Las Gaviotas

Las Gaviotas on moderni ja tyylikäs hotelli, jossa on useita altaita ja vain muutaman minuutin kävelymatka kauniille hiekkarannalle. Lisäbonuksena hotellilta löytyy pidetty ravintola. Täällä voit todella keskittyä vain lomailuun ja rentoutumiseen!

Ses Fotges

Perheystävällisessä huoneistohotellissa Ses Fotgesissa on uima-allas ja sijainti on suoraan Playa del Muron pitkän ja ihanan hiekkarannan kupeessa. Täällä on huoneistoja jopa kuudelle hengelle, ja voit joko valmistaa ruuan asunnossa tai ostaa ateriat ja istahtaa katetun pöydän ääreen.