INNSIDE By Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,2 10:stä
Perustuu 9 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

INNSiDE by Melia Alcudia on hiljattain remontoitu, tyylikäs hotelli hyvällä sijannilla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Alcudiarannalta. Hotellilla on suuri allasalue, jossa allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Täällä on myös buffetravintola ja à la carte-ravintola.

Maksuton wifi koko hotellilla. Maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikenne sekä läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritsevänä. Noin 2,8 kilometriä satamaan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.