INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 1 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

INNSiDE by Melia Alcudia on tyylikäs hotelli hyvällä sijannilla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Alcudiarannalta. Hotellilla on suuri allasalue, jossa allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allasbaari, josta voi tilata virkistäviä juomia.

Buffetravintola Kitchen, joka tarjoilee aamiaista ja illallista ja italialaisia ja välimerellisiä annoksia tarjoileva à la carte-ravintola Mascalzone. Mascalzone on auki lounaasta myöhään iltaan.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikenne sekä läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritsevänä. Noin 2,8 kilometriä satamaan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli hyvällä paikalla Alcudiassa, lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisä allaslaue ja aurinkoterassi jacuzzilla. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.

Ivory Playa

Hotelli Ivory Playa sijaitsee vain muutaman metrin päässä Alcudian rannalta, täällä on houkutteleva suuren aurinkoterassin reunustama allasalue ja varjoa tuovia puita. Hotellilla on tarjolla monipuolisesti hauskaa tekemistä ja pieni spa, jossa rentoutua ihanien hoitojen parissa.

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä hotelli, jossa rauhallinen ilmapiiri ja hyvä sijainti lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa. Hotellialueen ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas.