INNSIDE by Melia Alcudia

Tervetuloa hotelliin INNSiDE by Melia Alcudia! Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Alcudiassa lähellä hienoa rantaa, baareja ja ravintoloita. Täällä majoitut mukavasti sisustetuissa huoneissa ja hotellilla on suuri allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2414 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 250 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

INNSiDE by Melia Alcudia on tyylikäs hotelli hyvällä sijannilla, vain lyhyen kävelymatkan päässä Alcudiarannalta. Hotellilla on suuri allasalue, jossa allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allasbaari, josta voi tilata virkistäviä juomia.

Buffetravintola Kitchen, joka tarjoilee aamiaista ja illallista ja italialaisia ja välimerellisiä annoksia tarjoileva à la carte-ravintola Mascalzone. Mascalzone on auki lounaasta myöhään iltaan.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Paikallisliikenne sekä läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritsevänä. Noin 2,8 kilometriä satamaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito

Kausikohtaista huomioitavaa

Kaudesta 2023 eteenpäin:

  • Kahden hengen huoneissa minimi majoittujamäärä on 2 hlö.
  • Kahden hengen huoneissa ja juniorsviiteissä alle 2-vuotiaat lapset lasketaan majoittuvaksi lisävuoteissa.

Hotellit Alcudia/Playa de Muro

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada on viihtyisä hotelli, jossa rauhallinen ilmapiiri ja hyvä sijainti lähellä rantaa sekä S’Albuferan luonnonpuistoa. Hotellialueen ytimessä on suuri allasalue, jossa erillinen lastenallas.

Sofia Alcudia Beach

Sofia Alcudia Beach on hiljattain remontoitu hotelli, joka hurmaa modernilla sisustuksellaan ja maanläheisillä väreillään. Hotelli sijaitsee täydellisellä paikalla luonnonkauniilla alueella aivan Alcudian rannan vieressä.

Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Playa de Muron rannalla sijaitsee hotelli Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia , joka on upea lomakeskus koko perheelle. Hotellissa on neljä uima-allasta, mukava kylpylä ja paljon tekemistä jokaiseen makuun. Kaiken kruunaa upeat maisemat merelle!