Condesa

Hiljattain remontoitu hotelli Condesa toivottaa tervetulleeksi koko perheen lähelle rantaa Alcudian laitamille. Allasalueella on hauska lastenallas ja täältä pääset myös portaita pitkin suoraan pitkälle hiekkarannalle. Täällä on lisäksi hampurilaisravintola, leikkipaikka ja hauskaa tekemistä koko perheelle!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 50 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3233 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 350 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Condesalla on hieno allasalue, josta on näköala kohti merta ja rantaa. Täällä on suuri allas sekä erillinen lastenallas, jonka yhteydessä vesiliukumäkiä ja splash-alue. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeitä lainattavissa panttimaksua vastaan. Allasalueelta pääsee portaita pitkin alas hiekkarannalle, missä on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta.

Buffetravintola El Amarressa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista, ravintola Don Jaime tarjoilee puolestaan buffetlounasta ja à la carte-lounasta välimerellisin mauin. Lähellä lastenallasta on snackbaari Happy Burger, jonka menusta löytyy useita suosikkeja, kuten ranskalaisia, hampurilaisia, nuggetteja ja jäätelöä. Allasbaari Bonairessa on saatavilla lämpimiä ja kylmiä juomia sekä jäätelöä. Alcanadassa tarjoillaan drinkkejä, cocktaileja, olutta ja muita kylmiä ja kuumia juomia. Baarilla on suuri ulkoterassi. Tänä kesänä ovensa avannut kattoterassi Sky Bar tarjoilee naposteltavaa ja herkullisia juomia.

Leikkipaikka ja hotellin ylläpitämä miniklubi 3-12 -vuotiaille lapsille. Ohjelmaa ja aktiviteetteja. Maksuton beach volley, pöytätennis ja aerobic. Uusi kuntosali ja sauna yli 18 -vuotiaille. Polkupyörävarasto, jossa on mahdollisuus huoltoon ja yksinkertaisiin korjauksiin, lukko panttimaksua vastaan.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesupalvelu lisämaksusta. Huonepalvelu lisämaksusta. Matkatavarahuone. Minimarket. Läpikulkuliikennettä sekä läheisten baarien ja ravintoloiden ääniä saatetaan pitää häiritsevinä. Noin 500 metriä Playa de Muron keskustaan ja 3,5 kilometriä Alcudian keskustaan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito sis. ruokajuomat tai All Inclusive lisämaksusta.

Puolihoito sis. ruokajuomat sisältää aamiaispöydän ja illallispöydän sis. vettä ja viiniä ruokailun yhteydessä.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.30 ravintola El Amarressa.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00 ravintola El Amarressa.
  • Snackbaari Happy Burger, klo 11.00-18.00.
  • Jäätelöä lapsille baari Alcanadassa, klo 10.30-22.00.
  • Voileipiä ja hedelmiä baari Alcanadassa, klo 11.00-18.00.
  • Kahvia, teetä ja kakkua baari Alcanadassa, klo 15.30-17.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00, ravintola El Amarressa.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 asti paluupäivänä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Vallitsevan tilanteen vuoksi hotellilla ei tarjolla huonepalvelua toistaiseksi.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.