Alcudia/Playa de Muro kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen on keskimäärin noin 24 euroa/henkilö, olut noin 3 euroa.

Lentokenttäkuljetus:

Lentokentältä hotelleihin Alcudiassa noin 1 tunti. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat:

Alcudiassa on noin 15 kilometriä pitkä hienohiekkainen ja matala ranta, joka ulottuu Playa de Muron kautta Ca'n Picafortiin saakka. Vuokrattavana on aurinkotuoleja, -varjoja ja polkuveneitä.

Iltaelämä:

Alcudiassa on hyvä tarjonta baareja, discoja ja ravintoloita.

Julkinen liikenne:

Hyvin kehittynyt, koko saaren kattava bussiverkosto. Suuri tarjonta takseja ja vuokra-ajoneuvoja.

Aktiviteetit:

Mallorcalla voi harrastaa useita urheilulajeja. Suuri valikoima vesiurheilulajeja, esimerkiksi purjelautailu, vetovarjoliito, vesihiihto ja sukellus. Tennistä, golfia, ratsastusta, pyöräilyä ja vaellusta.

Hyvä tietää:

Mallorcalla hotellihintoihin lisätään turistivero, joka maksetaan suoraan hotelliin uloskirjautuessa. Vero peritään per henkilö per yö, ja sen suuruus määräytyy hotellin luokituksen ja huonetyypin mukaan. Maksu ei sisälly loman hintaan.

Mallorcan pohjoisosassa järjestetään joka touko- ja syyskuussa Ironman kilpailut. Tämän jännittävän triathlon-kisan ympärille on kasvanut paljon muitakin tapahtumia. Kisatapahtumien aikana katuja suljetaan, joka saattaa vaikuttaa lentokenttäkuljetusten kestoon ja koska joidenkin hotellin eteen ei tuolloin pääse bussilla, tulee matkatavarat siirtää itse bussista hotelliin.

Erikoismatkatavaroista (kuten polkupyörät, golfbagit ja surffilaudat) peritään lentokenttäkuljetuksessa 30 € lisämaksu (sis. matkat meno-paluu). Erikoismatkatavaroista lentokenttäkuljetuksessa tulee ilmoittaa Apollomatkoille viimeistään viikkoa ennen matkaa.