JS Sol De Alcudia

JS Sol de Alcudia on raikas hotelli hyvällä paikalla Alcudiassa, lähellä satamaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Hieno Alcudian ranta sijaitsee kävelymatkan päässä. Hotellilla on viihtyisä allaslaue ja aurinkoterassi jacuzzilla. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit myös halutessasi korottaa sen puolihoitoon.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Kampanjahuone 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 25 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 837 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli JS Sol de Alcudialla on allasalue, jossa allas lastenosiolla, jacuzzi ja hierovia suihkuja. Allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeitä panttimaksua vastaan.

Aulabaari ja buffetravintola, jossa järjestetään teemaillallisia. Á la carte-ravintola ja loungebaari "12 to 12", jossa tarjolla cocktaileja.

Hoitoja ja hierontaa ulkotiloissa lisämaksusta. Sauna pyynnöstä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pyöränvuokrausta. Biljardia lisämaksusta. Leikkipaikka. Aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta rannalla.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä) lisämaksusta. Puolihoidon illallinen tarjoillaan buffetravintolassa. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus