Kokemuksia JS Sol de Alcudia -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 6 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Aamiainen ja allasalue
-
Sauna ei ollut kunnossa(ei kiuasta ollenkaan), lähtöpäivänä uloskirjautuminen 12.00, vaikka hotellilta lähtö 17.00 niin erillinen suihkutila pieni ja ei pukuhuonetta ollenkaan vaan käytävä josta henkilökunta käveli läpi☹️

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


8 10:stä

+
Henkilökunnan palvelu
-
Uima-allas oli todella likainen, luulis että olis ollu aikaa siistiä sitä, mutta ei näköjään. Pizzaa ei kannata suositella. Pakastepohjaan tehty jauhon makunen lätty.

Vahvistettu asiakas: 2021-07-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita JS Sol de Alcudia -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

946 arvostelua
Erinomainen
 
481
Erittäin hyvä
 
296
Hyvä
 
116
Ei kovin hyvä
 
31
Huono
 
22

Viimeisimmät 5 arviota

11.5.2018

Kirjoittanut 901tiinas

Mukava hotelli

Majoituimme huhtikuussa 2018 ja hotelli oli hiljainen ja rauhallinen. Sijainti oli sivukadulla, lähellä pääkatua. Standard huoneemme oli kuten kuvissa, siisti ja sopivan kokoinen kahdelle. Siellä oli jääkaappi, vaatekaappi ja safety box (lisämaksu), parvekkeella tuolit ja pöytä sekä pyykinkuivausteline. Lentokenttäkuljetuksen varasin hotellin omien sivujen kautta ja se toimi hyvin. Puolihoidon aamiainen ja illallinen olivat hyviä, aina löytyi jotain syötävää. Kasvisruokia oli paljon eri vaihtoehtoja. Lettuja ja munakkaita paistettiin joka aamu show-keittiössä. Saimme myös aikaisen lähdön aamuna aamiaisen. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä. Käytimme tällä kertaa heidän apuaan paljon (autonvuokraus, pyöränvuokraus ym). Pyörävarasto oli todella kätevä vuokraamilleni pyörille, helppo ottaa käyttöön samasta rakennuksesta. Ravintoloita ja kauppoja lähellä paljon. Rantaan oli matkaa muutama sata metriä. Hotellissa oli iltaisin esiintyjiä tai jalkapalloa tv:stä.

 
1.11.2013

Kirjoittanut Maren2210

Todella mukavia ja ystävällisiä ihmisiä

Mielipiteeni hotellista on, että siellä on ystävällisiä ihmisiä ja se on mukava hotelli, jossa on hyviä ruokia ja erilaisia esityksiä. Huoneet ovat puhtaita ja koko hotelli on sopiva perheille. Läheinen ranta on todella mukava. Useimmat ihmiset osaavat puhua saksaa, ja hotellilla työskentelevät ihmiset auttavat sinua kysymyksissäsi ja voivat antaa myös hyviä vinkkejä Mallorcan matkaasi varten. Menisin hotelliin uudestaankin.

 
23.9.2022

Kirjoittanut disabled_tourist1

Lovely hotel, great wheelchair access but room has only a view of the street.

Lovely hotel, friendly staff, good sized room and ensuite. No view of the pool or sea. No wheelchair lift into the non heated pool. The food was delicious, loads of choice and I must have put on a stone from all the eating. The area is brilliant, lovely path along the sea with a few wheelchair accessible boardwalks on the beach. Pity no staff replied to let me know if there was a wheelchair room available this year which was very poor by staff

 
19.9.2022

Kirjoittanut mrstommo1977 Haydock

Alcudia 2022

Staff at the hotel were lovely, Food was good Housekeeping staff were great (especially Maria) The only downside was the tv wasn’t very loud as it wouldn’t go past 20 and because we checked out early before breakfast we were supposed to get food but didn’t, My husband is diabetic and they said we would have breakfast and didn’t get anything, We had to wait 2 further hours so he could eat. Also we were bitten to bits by mosquitoes and had ants in the bathroom.

 
14.9.2022

Kirjoittanut marionpY6625GW

Welcoming from the srart

Everyone was very attentive and welcoming, specially the staff of reception. We felt pampered right from the start, the girls from reception offered us a welcoming drink, and they gave us very helpful information. Overall, things run smoothly during our stay. The hotel is renovated, clean and bright. The food from the restaurant is excellent according to their price. We will comeback again!!!