Los Alisios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Los Alisios on huoneistohotelli, mikä sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Ranta ja keskusta sijaitsevat kävelymatkan päässä. Nauti auringosta lämmitetyllä altaalla tai hyppää maksuttomaan hotellibussiin, joka vie sinut lähelle Playa de las Vistasia.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ei mitään hyvää sanottavaa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 862 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Los Alisiosissa on mukava allasalue erillisellä osiolla lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Aurinkoterassi, missä aurinkotuoleja - tämä onkin täydellinen paikka nauttia iltapäiväauringon lämmöstä. Allas/snackbaari, jossa elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Grilli-ilta allasbaarissa kerran viikossa.

Buffetravintola, jossa mahdollisuus syödä ulkona. Tennis panttia vastaan. Maksuton pöytätennis ja pieni kuntosali neljällä laitteella. Biljardi ja hieronta lisämaksusta. Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Itsepalvelupesula lisämaksusta. Minimarketti. Maksuton hotellibussi kaksi kertaa päivässä Playa de las Vistasin hienolle rannalle.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito ja All Inclusive lisämaksusta. Mikäli ostat puolihoidon tai All Inclusiven jouluna tai uutena vuotena hintaan sisältyy juhla-ateria.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
  • Välipalaa, klo 11.00-12.00, 16.30-17.30 ja 21.30-22.30.
  • Jäätelöä lapsille baarista, klo 15.00-16.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 asti kotiinpaluupäivänä.

Hyvä tietää

Allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi talvikuukausina. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.