CHECKIN Bungalows Atlántida

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli CHECKIN Bungalows Atlántida sopii perheille! Hotellilla on useita allasalueita, tenniskenttä sekä mahdollisuus pelata squashia ja koripalloa. Los Cristianoksen rannalle on kävelymatka.


Huonetyyppi

Superior-kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kaksio 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Premium-kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Kolmioita 3-5 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti, valoisa huoneisto
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1819 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 950 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotelli CHECKIN Bungalows Atlántida koostuu useista rakennuksista ja sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Los Cristianoksen rannalta. Viihtyisällä allasalueella on kolme uima-allasta, joista kaksi on lämmitetty noin 22-asteiseksi, ja joista yhdessä on matalampi osio lapsille. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Aurinkotuoleja ja -varjoja Allasbaari tarjoilee kuumia ja kylmiä juomia. Chill out zone, jossa on balivuoteita.

Noutopöytäravintola, jossa on tarjolla aamiaista, lounasta ja illallista. Allasbaari.

Jos haluat treenata, löytyy hotellilta myös mahdollisuus pelata tennistä, squashia, koripalloa, pöytätennistä, biljardia ja minigolfia panttia vastaan. Lastenkerho 3-12 vuotiaille lapsille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka. Pyöränvuokraus. Iltaohjelmaa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hiustenkuivain lainattavissa panttia vastaan. Pesukone ja kuivain lisämaksusta. Los Christianoksen keskustaan on noin 1 km ja rannalle noin 600 m. Korkeuseroja ja useita rappusia hotellialueella. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

 • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

 • Aamiaispöytä
 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
 • All Inclusive

Jos varaat puolihoidon tai All Inclusiven sisältyy myös:

 • Jouluillallinen (25.12.)
 • Uudenvuoden illallinen

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.00.
 • Välipaloja kuten hampurilaisia, voileipiä ja jäätelöä klo 11.00-12.30 ja 16.00-17.30.
 • Lounaspöytä klo 13.00-15.00.
 • Illallispöytä klo 19.00-21.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareissa klo 10.00-23.00.
 • Urheilumahdollisuudet, kuten minigolf, koripallo ja pöytätennis, panttia vastaan
 • 20 % alennus tenniksestä, squashista ja kuntosalista.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Kausikohtaista huomioitavaa

Talveksi 24/25 superior-kaksioita ei enää ole.

Hotellit Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.

Coral Los Alisios

Coral Los Alisios sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Täällä voit nauttia lomapäivistä allasalueella, tai viettää päiviä keskustassa, joka sijaitsee mukavan kävelyetäisyyden päässä. Perheen pienimmille hotellista löytyy hauska leikkiallas.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife sijaitsee keskeisellä paikalla Los Cristianosissa. Hotellilla on viihtyisä allasalue. Kävelymatkan päässä on hiekkarantoja, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää. Kauneimmat maisemat saat valitsemalla superior-huoneen ylimmistä kerroksista.

H10 Big Sur

H10 Big Sur on tyylikäs boutique-hotelli aivan rannan yläpuolella Los Cristianosissa. Hotellissa on viihtyisä allasalue, puutarha ja upea kattoterassi. Hotellissa yöpymisen ikäraja on 18 vuotta. Lyhyen kävelymatkan jälkeen löydät pitkän ja leveän Playa de los Cristianosin rannan. Hotellissa on rentouttava kylpylä, ja voit treenata kuntosalilla.