Deluxe-kaksio

Premium kaksioita, joissa on suuri parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle/3-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.