Kokemuksia CHECKIN Bungalows Atlántida -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita CHECKIN Bungalows Atlántida -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3,5/5 Siisteys

33% matkustajista suositttelee

1730 arvostelua
Erinomainen
 
462
Erittäin hyvä
 
494
Hyvä
 
351
Ei kovin hyvä
 
186
Huono
 
238

Viimeisimmät 5 arviota

16.4.2018

Kirjoittanut salpse Jyväskylä, Suomi

Hyvää vastinetta rahalle

Hotellin sijainti on rauhallinen, mutta silti lähellä keskustaa. Los Cristianoksessa näkyy myös paikallisia ei pelkästään turisteja. Hotellin huoneita remontoidaan, mutta siitä ei ole juurikaan haittaa. Remontoidut huoneistot ovat todella siistejä. Siivous on esimerkillistä. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja palveluhenkistä. Ravintolan henkilökunta, Irene, Abel ja kaikki muut tekivät lomasta ikimuistoisen. Unohtamatta koko keittiöhenkilökuntaa. Ruoka oli vaihtelevaa ja erittäin maukasta. Kahden viikon lomalla ei kyllästynyt ruokaan. Meillä oli all inclusive ja se oli todella mainio ratkaisu. Siisteydestä kertoo mielestäni myös se että emme törmänneet siihen kuuluisaan torakka-asiaan juuri lainkaan. Näimme kahden viikon aikana vain 3-4 torakkaa ja nekin illalla ulkotiloissa. Tämä matka taisi olla 30. matka Teneriffalle ja toinen kerta tähän hotelliin. Menemme sinne vielä uudestaan koska niin hyvän loman siellä vietimme.

 
2.2.2017

Kirjoittanut Heluna2017 Loimaa, Suomi

kiva paikka loman viettoon

Henkilökunta oli aivan ihanaa, lähes joka ilta oli ohjelmaa, elävää musiikkia, bingoa, tietokilpailu ja erilaisia esityksiä.Hotellialue oli aika laaja 3 uima-allasta, luvattiin että on lämmitetyt uima-altaat..kaikki ei kuitenkaan ollut lämmitettyjä..kannattaa käydä kokeilemassa kaikkia. Lapsille oli päivisin ohjattua leikkiä leikkihuoneessa, sai jättää sinne ohjaajan kanssa leikkimään, sekä iltaisin oli minidisco, meidän lapset ainakin tykkäsivät =), siellä oli myös leikkipaikka missä oli paljon liukumäkiä, alue tosin olisi vaatinut pientä pesua, mutta muuten kiva. Huoneet olivat tilavia, huonekalut kuluneita, keittiössä ihan hyvä varustus mikro, liesi, vedenkeitin, kahvinkeitin,jääkaappi/pikku pakastin, astioita olisi saanut olla enemmän. Meidän huonestossa oli kaksi makuuhuonetta toisessa oli hyvä sänky ja toisessa huono, terassi oli ihanan iso. yllätyksenä oli kylpyhuoneessa pyykkikone. Hotellilta oli lyhyt matka rannalle ja kauppaan.Aamupala oli hyvä, meidän vehnä allergiselle lapselle tuotiin joka aamu juuri paistettua gluteenitonta leipää, lapsiperheille vinkkinä kalapuikot ja ranskalaiset älyttömän iso annos mistä syö useampikin lapsi ja pannupizza myös hyvä. Torakoita ei meidän huoneistossa näkynyt, mutta ulkopuolelta muutama kuollut löytyi. Lopuksi vielä suosittelen illalla käymään aulassa pianobaarissa, siisti paikka, ihania drinkkejä ja pientä naposteltavaa saa kaupan päälle =)

 
27.1.2017

Kirjoittanut SoilaK7

Torakkatupa

Viikko hotelli Atlantidassa ei ollutkaan niin rentouttava loma kuin etukäteen ajateltiin. Hyvää oli aamupala; runsas ja monipuolinen. Huone ja yleiset tilat erittäin kuluneita, huoneen sohva vielä likainenkin, asia korjattiin sillä, että sohva peitettiin lakanalla. Näköala huoneesta vankilamainen, terassin takana tenniskenttä ja sen korkea metalliaita. Omassa huoneessamme oli muitakin kuin me, ts. torakoita, samoin yläpuolellamme asuvan pariskunnan. Aamiaishuoneen lattialla oli myös torakkavainaita. Hotelli oli kuulemma niin täynnä, että huoneenvaihto ei tullut kyseeseen, vaikka sitä ehdotimme useamman kerran. Matkanjärjestäjä lohdutti, että torakat eivät ole ihmisille vaarallisia. Lopulta useiden yhteydenottojen jälkeen olisimme viikon viimeiseksi yöksi saaneet hotellinvaihdon, omalla kustannuksella tietysti. Loppupäätelmä: ei enää koskaan hotelli Atlantidaan asumaan eikä enää ikinä matkanjärjestäjäksi Tjäreborgia.

 
10.11.2016

Kirjoittanut EevaL80

Kulunut hotelli

Mielestämme hotellin "pisteet" olivat yläkanttiin. Huoneemme oli kulunut ja huonekalut tosi huonoja. Ihan kaatopaikka tavaraa. Varsinkin sohva!! Astioita oli riittävästi, kylläkin pesin ne ennen käyttöä. Siivous oli 5 krt viikossa ja myös pyyhkeet saimme joka kerta uudet. Meillä vilisti iso torakka keittiö olohuoneessa yksi aamu! Kävimme respassa kertomassa tästä hirvityksestä. Sieltä luvattiin myrkytys huoneeseen, joka tehtiinkin melkeinpä heti. Tämän myrkyksen jälkeen löytyi vielä toinenkin melko kookas torakka kuolleena keittiöstä. Hotelli on hyvällä paikalla, lähellä rannat ja kaupat. Henkilökunta oli ystävällistä. Rappuja on paljon. En suosittele huonojalkaisille.

 
21.4.2016

Kirjoittanut Satu H Göteborg, Ruotsi

Aivan ihana loman vietto paikka

Henkilökunta oli tosi kiva ja meidän huoneisto oli odotettua parempi, odotimme huonompaa. Ainoastaan huonot arvostelut saavat sängyt. Vieterit tuntui selässä ja ei voinut nukkua kunnolla, muuten aivan ihana paikka! Tulemme aivan varmasti matkustamaan samaan paikkaa aivan pian uudestaan. Henkilökunta saa kyllä kaikki siellä kukoistamaan. Heille kunnia siitä!