Coral Los Alisios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Coral Los Alisios sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Ranta ja keskusta sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,3 10:stä
Perustuu 10 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1034 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Coral Los Alisios sijaitsee mäellä Los Cristianoksen yläpuolella. Hotellilla on viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla, jossa erillinen osio lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Aurinkoterassilla voi nauttia iltapäiväauringon lämmöstä aurinkotuoleilla.

Allas/snackbaari, jossa elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Grilli-ilta allasbaarissa kerran viikossa. Buffetravintola, jossa paikkoja myös ulkona. Maksuton pieni kuntosali neljällä laitteella. Maksuton pöytätennis. Biljardia ja hierontaa lisämaksusta. Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Itsepalvelupesula lisämaksusta. Minimarket, josta voi ostaa tarvikkeita omaa ruoanlaittoa varten.

Kävelymatkan päässä on Los Cristianoksen keskusta, jossa hyvä valikoima ravintoloita sekä pitkä rantakatu.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.
  • Puolihoito.
  • All Inclusive.

Puolihoitoon ja All Inclusiveen sisältyy joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
  • Välipalaa, klo 11.00-12.00, 16.30-17.30 ja 21.30-22.30.
  • Jäätelöä lapsille baarista, klo 15.00-16.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä klo 12.00 asti kotiinpaluupäivänä.

Hyvä tietää

Allas on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi talvikuukausina. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Hotellit Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.

Sol Arona Tenerife

Sol Arona Tenerife sijaitsee keskeisellä paikalla Los Cristianosissa. Hotellilla on viihtyisä allasalue. Kävelymatkan päässä on hiekkarantoja, ostosmahdollisuuksia ja yöelämää. Kauneimmat maisemat saat valitsemalla superior-huoneen ylimmistä kerroksista.