Coral Los Alisios

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Coral Los Alisios sijaitsee korkealla Los Cristianoksen yläpuolella. Täällä voit nauttia lomapäivistä allasalueella, tai viettää päiviä keskustassa, joka sijaitsee mukavan kävelyetäisyyden päässä. Perheen pienimmille hotellista löytyy hauska leikkiallas.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1094 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Coral Los Alisios sijaitsee mäellä Los Cristianoksen yläpuolella. Hotellilla on viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla, jossa erillinen osio lapsille. Allas on lämmitetty vähintään +22 asteiseksi talvikuukausina. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja allasalueella. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Aurinkoterassilla voi nauttia iltapäiväauringon lämmöstä aurinkotuoleilla.

Allas/snackbaari, jossa elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Grilli-ilta allasbaarissa kerran viikossa. Buffetravintola, jossa paikkoja myös ulkona.

Maksuton pieni kuntosali neljällä laitteella. Maksuton pöytätennis. Biljardia ja hierontaa lisämaksusta.

Wifi yleisissä tiloissa lisämaksusta. Itsepalvelupesula lisämaksusta. Minimarket, josta voi ostaa tarvikkeita omaa ruoanlaittoa varten.

Kävelymatkan päässä on Los Cristianoksen keskusta, jossa hyvä valikoima ravintoloita sekä pitkä rantakatu.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Los Cristianos

HG Tenerife Sur

Los Cristianosissa sijaitsevan HG Tenerife Sur hotellin viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat niin aikuisille kuin lapsille. Suuri hotelli sijaitsee lähellä sekä rantaa että ravintoloita, ja kun haluat lähteä halua tutkimusretkelle vähän kauemmas ei bussiasemallekaan ole pitkä matka.

CHECKIN Bungalows Atlántida

Huoneistohotelli CHECKIN Bungalows Atlántida sopii perheille! Hotellilla on useita allasalueita, tenniskenttä sekä mahdollisuus pelata squashia ja koripalloa. Los Cristianoksen rannalle on kävelymatka.